Resultats dels quarts de final de La Nostra Copa 2023

Imatge : Facebook CD Buñol

Ja tenim els quatre equips classificats per a les semifinals de La Nostra Copa, l'Sporting San Fulgencio no va poder realitzar una nova gesta davant la UD Castellonenca, va acabar la seva brillant participació en aquesta edició de La Nostra Copa.

Va ser molt superior la UD Castellonense que es va imposar als alacantins per 0-3, els visitants es van avançar en els primers minuts de partits amb un gol de Jefrie al minut 6 i un altre de Daniele Spiranelli al minut 12. Ja a la segona part la UD Castellonenca va asseure l'eliminatòria amb un nou gol de Daniele Spiranelli al minut 50.

Els blanencs s'enfrontaran a les semifinals al CD Buñol, jugant-se aquesta eliminatòria a doble partit.

SEMIFINAL

Les semifinals es disputaran a anada i tornada, dates prevista 6 i 9 d'abril de 2023, anada i tornada

ELIMINATÒRIAGUANYADORGUANYADOR
SEMIFINAL 1CD L’AlcoraCD Soneja
SEMIFINAL 2CD BuñolUD Castellonense

CD L'Alcora classificat

El CD L'Alcora, vigent campió de la competició aconsegueix imposar-se en el partits disputat aquesta tarda el camp del Saltador davant el Nou Jove Castelló.

No obstant això, es van avançar els visitants al minut 5 per Llatzer, el CD L'Alcora va empatar abans de finalitzar la mitja part, anotant el gol de la victòria José Clemente al minut 73.

Els alcorins jugaran la semifinal contra el CD Soneja, per tot això hi haurà un finalista de les comarques de Castelló.

CD Soneja i CD Buñol classificats

La jornada de dijous a la nit ens va deixar els dos primers classificats per a les semifinals de La Nostra Copa, CD Buñol i CD Soneja es van classificar en els dos partits de quarts de final disputats.

El CD Buñol va vèncer 0-1, al Paiporta CF, un gol al minut 43 de Jordi Sánchez va asseure el partit. En la semifinal jugarà amb el guanyador de l'eliminatòria de quarts entre l'Sporting San Fulgencio i la UD Castellonense.

En l'altra eliminatòria de quarts, el CD Soneja també es va imposar per la mínima a l'Olleria CF, va marcar al minut 63 Ricardo Ramírez.

Les semifinals es jugaran a doble volta, estant previst es disputin el 6 i el 9 d'abril

Quedarà per a dimecres que ve el partit entre l'únic representant de la Primera Regional, el Sporting de Sant Fulgenci i la UD Castellonenca. Els alacantins són quarts en el grup 8 de Primera, mentre que els de la Ribera Alta són tercers en el grup 3 de Preferent.