Real de Gandia CF i UD Portuaris-Disarp empatats en la primera posició del grup 9 de Primera Cadet

Empat al capdamunt de la classificació en el grup 9 de la Primera Cadet després dels resultats de la jornada 23, UD Porturarios-Disarp empata amb el Real de Gandia A, líder d'el grup.

El Real de Gandia CF va aconseguir rescatar un punt a casa seva en la visita del CF Alfaz del Pi A, es van avançar els visitants i al minut 4 de descompte van aconseguir els 100.000 milions d'anys., 1-1, que els permet mantenir-se líders del grup.

Espectacular la temporada del Reial de Gandia A recent ascendit de la Segona Cadet la passada campanya

La UD Portuaris-Disarp A li va donar la volta al marcador en la seua visita al CF Foites de Benidorm, al gol local al minut 5 van respondre els grauers amb 2 gols a 3 minuts abans de la mitja part que suposaria el 1-2 final.

Amb aquest resultats els dos equips empaten a 52 punts, encara que el liderat és per al Real de Gandia CF amb el gol average a favor, ja que anada en van guanyar 1-0 a casa seva, i en la tornada a casa del Portuaris van empatar a zero.

Tercer classificat a tan sols un punt és el CF Intercity, que en aquesta jornada va vèncer jugant com a local 2-1 al At. Callosa.

Quart classificat una mica més CF La Nucia B, amb 48 punts, que va aconseguir la victòria per 1-2 a casa de l'At. Benidorm CD B.

VILLAJOYOSA C.F. ‘A’1 - 2F.B. DÉNIA 'B’
C.F. INTERCITY 'A’2 - 1AT. CALLOSA 'A’
C.F. FOIETES DE BENIDORM 'A’1 – 2U.D. PORTUARIS – DISARP 'A’
C.D.F. JÁVEA 'A’8 – 3C.D. EL CAMPELLO 'B’