Ple de derbys per a la Cantera Granota

Paco Cortés
Imatge ; Instagram @corttees_11

Cap de setmana de derbys entre els dos principals clubs de la ciutat de València, Llevant UD i València CF. Los tres principales equipos de la Cantera Granota y de la Academia VCF se enfrentaban en la Ciudad Deportiva de Buñol.

El primer derby que se jugó fue ayer sábado 16 de març a les 11:00 entre los dos Cadete A. El Valencia CF llegaba como líder con una racha de 8 victòries seguides, por su parte los granotes en una temporada un poco irregular eran sextos.

El Levante UD se adelantó en el minuto 10 amb un gol de Luis Miguel Pérez. Al principi de la segona part, Andrei Roates hizo el segundo para los blaugranas y aunque acortó distancia el Valencia CF en el minuto 80 amb un gol d'Ignacio Gabriel Torres, el partido finalizó 2-1, primer derby para el Levante UD.

Segon derby tenia lloc ahir a les 13:15 entre els equips infantils A. En aquesta categoria els dos equips marxaven més igulats, amb un avantatge de 10 punts però amb dos partits més els blanencs, tots dos perseguint al Villareal CF.

Un solitari gol deMarcos Puchalt per al Llevant UD al minut 53 va decantar el partit per als blaugranes, 1-0. Els granots s'acosten a 7 punts del València CF, amb dos partits menys el Llevant UD, un d'ells és contra el Villarreal CF i l'altre contra el Kelme CF. Segon derby per al Llevant UD.

Quedava per al matí d'avui diumenge el plat fort entre els dos equips juvenils dels dos clubs. En aquesta categoria el Llevant UD està realitzant una gran temporada, l'equip dirigit per Euge Ribera marxa líder amb sis punts d'avantatge sobre Elche CF i At. madrileny. Per la seua banda, el València CF arribava com a quart classificat a 15 punts del líder.

Es va avançar el Llevant UD al minut 45 amb un gol de Paco Cortés ,Kareem Tunde va anotar el segon al 73′, va retallar distàncies al 87 el màxim golejador del grup, Guillermo_Martín_Alboraya_Cadet. però ja no hi va haver temps per a més, 2-1 para los granotes. Tercer derby per al Llevant UD.