Pas important d'Inter Sant Josep per a l'ascens a Divisió d'Honor

Inter San José Juvenil

Jugaven ahir dissabte a la vesprada a Beniferri el tercer i segon classificat en la lluita per l' ascens a Divisió d' Honor Juvenil, Inter San José vs Hércules CF, els locals arribaven amb un punt menys que els alacantins a un partit no decisiu, però si important per a l' objectfivo de l' ascens.

L'equip dirigit per Álvaro Ortí va sortir a pel partit anotant el primer gol als 10 minuts, no es mouria més el marcador fins a la segona part en què els locals van sentenciar el partit amb el segon gol al minut 50′, el definitiu 3-0 al minut 86′.

Amb aquests tres punts, Inter San José avança a l'Hèrcules CF a la classificació en dos punts i amb el gol average guanyat, retallant distàncies amb el CD Castellón, ara a 7 punts.

Els van empatar fora de casa,1-1, davant el CD Roda B i segueixen líders amb 3 punts d'avantatge sobre el València CF B.

El juvenil B del València CF ahir no va poder guanyar, 3-0, a casa de CF La Nucia, que amb tres victòries consecutives torna a ficar-se en la baralla per l'ascens, avança a l'Hèrcules CF en un punt i segueix a un punt d'Inter San José.

A la zona de la permanència, empatar CF Torre Llevant a casa amb Alboraya UD B, 1-1, un punt més a la recerca de la salvació; i important victòria de la UD Aldaia a casa de l'Elx CF B, 0-1.