Pablo López (Levante UD) marca en el seu debut amb Espanya sub16

Pablo López y Borja Cortina Selección sub16
Imatge : Twitter @CanteraGranota

La selecció espanyola sub-16 va iniciar el seu camí en el Torneig de desenvolupament de la UEFA amb una victòria davant la seva homònima turca, en una trobada en la qual tots dos equips van malbaratar esforç i en el qual els nois de Jose Lana van imposar el seu joc per endegar-se la victòria.

L'estadi de Flint va acollir el partit de la primera jornada i va ser l'escenari d'aquesta primera victòria, que va començar a desatendre's amb el sòlid joc que van demostrar els jugadors espanyols molt seriosos en defensa i amb un joc ràpid tractant de buscar la porteria rival.

Als 22 minuts, el petrerí Hugo Alba, ex de l'Elx CF i actualment a les files del FC Barcelona, va aconseguir anotar el 1-0 i posar per davant la selecció espanyola, tot i que amb prou feines havia transcorregut vuit minuts, quanKarahisar va anotar des dels onze metres i el penal es va convertir en el 1-1. Resultat amb el qual s' arribaria al descans.

Tot i això, la selecció va continuar amb el seu joc, creient en les seves virtuts i en la seva forma de fer les coses i producte d' això, va arribar el gol del matalasser Javier Fernández que va avançar la selecció sub-16.

A partir d' aquest moment, Espanya va resoldre sense problemes les ocasions que va tenir en contra i fins i tot quan el col·legiat estava a punt de decretar el final del partit, va anotar el 3-1 a les botes de Pablo López. El jugador del Cadet A granota havia sortit al terreny de joc al minut 70.

En l'altre partit del torneig Brasil es va imposar 2-1 als amfitrions, la selecció galesa. Dilluns que ve, Espanya i el Brasil s'enfrontaran a partir de les 19.00 hores (hora peninsular)

FITXA DE DADES

ESPANYA:Vara, Moha, Olmedo (Hector Fort,m.45), Cortina (Pau Prim, m.80), Adam Aznou, Adrián Martín (Paco Esteban, m.60) Arnau Pradas (Pablo López, m.70), Javi Díaz (C), Barriga (Javi Fernández, m.60), Dani Díaz (Hugo Lozano, m.70), Hugo Alba (Enric Garcia, m.60)

seleccionador: José Lana
TURQUIA :Onuralp Çevikkan, Kadir Subaşı (Emre Gökay, m.76), Eren Özkul, Halim Ayaz Yükseloğlu (Yusuf Can Calayır, m.60), Bedirhan Çetin, Efe Akman, Burak İngenç, Oğuzhan Yılmaz, Adnan Karahisar (Çağrı Fedai, m.60), Isak Vural (Furkan Emin Kaçmaz, m.60), Berk Kızıldemir (Kerem Ded, m.76)
1-0, m.22: Hugo Alba
1-1, m.30:Karahisar, de penal
2-1, m.65: Javi Fernández
3-1, m.91: Pablo López
Àrbitre: Adam Herbert (WAL).  Va mostrar targeta groga a Borja Cortina, Paco Esteban i Javi Fernández.
àrbitre assistent: Ryan Hughes (WAL)
àrbitre assistent: Harvey Smallman (WAL)
quart àrbitre: Arthur Smallman (WAL)