Nou canvi de líder al Grup 1 de Preferent Infantil

CF San José - Torre Levante

El CF Torre Llevant torna al liderat després d' una jornada. En la dèptima jornada va vèncer 3-0 al Sagunt FB, van aguantar els visitants mitja part, però a la segona part els d'Orriols van anotar els tres gols.

La UDE, anterior líder, no va poder guanyar en la seva visita a Santa Bàrbara CF, empat sense gols. Els vallers són ara segons a 2 punts del Torre Llevant. La setmana que ve s'enfrontaran a La Vall d'Uixó, segon i primer classificat.

Tercer classificat és ara el CD Almazora que es va quedar amb només un punt en el partit que el va enfrontar al CD El Rumbo, cinquè classificat. Els valencians van rascar un punt en els últims minuts de partit per empatar 1-1.

Continua amb la seva remuntada l'Inter San José, cinc victòries seguides amb deu partits sense perdre, a poc a poc va escalant posicions, ja és quart. En aquesta jornada es van imposar 0-3 a Històrics de València.

No perd comba el At.. Cabanyal, es va retrobar amb la victòria davant el Villarreal CF B. Un objectiu de Julious, màxim golejador de el grup 1, dona els 3 punts als atlètic que es queda a 6 punts del CF Torre Llevant.