Més emoció en l'ascens i en la permanència a la Lliga Nacional Juvenil

UE L'Alcúdia Juvenil A
Facebook UE L'Alcúdia

La quinzena jornada del grup 8 de Lliga Nacional Juvenil iguala la classificació tant a la part alta, com a la zona perillosa.

El CD Castellón va rascar un punt en els últims minuts en la seua visita al CDF Canet, empat 1-1, els van marcar al 88′. Amb aquest punt augmenten la seua distància amb l'Hèrcules CF, ara són 3 punts.

Victòria important per a l'Inter Sant Josep, 3-1 davant l'Alboraya UD B. Els col·legials redueixen distàncies amb l'Hèrcules CF, se situen a dos punts de l'ascens. La setmana que ve Inter San José visitarà la casa del líder, el CD Castellón del qual estan a 4 punts.

així és, va perdre l'Hèrcules CF a casa del Paterna CF, 1-0, els gualdinegros no guanyaven des de la setena jornada amb cinc empats en els vuit partits. Paterna CF se situa amb 21 punts a 8 del descens.

A la zona de descens, com comentem en la prèvia dos equips han canviat de dinàmica, UE L' Alcúdia i UD Aldaia CF. Tercera victòria en els últims cinc partit per a la UE L' Alcúdia, en aquesta ocasió 0-2 a casa d'un rival directe com SCD Intangco. Els alcudians estan ara a 3 punts de la salvació.

Després de deu jornades la UD Aldaia CF surt de l'última posició, 10 punts de 15 possibles, en aquesta última jornada van empatar a casa del Torrent CF, 2-2. Ara són penúltims a 6 punts del CD Roda que marca la permanència.

Finalment, el Torre Llevant no va poder puntuar a la seua casa davant el València CF B, 2-3, els blanencs li van donar la volta la marcador en els últims 10 minuts de partit.