Lliga Nacional Juvenil – Levante UD B empata al Nou Castalia

El Levante UD B juvenil va disputar el seu partit contra el juvenil A del CD Castelló, líder de la categoria, aconseguint un empat a 2 en el temps de descompte, amb un gol de Rubén Catalá en el minut 94; els orelluts es van avançar tan sols un minut abans amb un gol de Jordi Lara. Els joves de tots dos equips van tenir l'ocasió de disputar el partit al Nou Castalia amb ocasió de la jornada organitzada pel club de la Plana per homenatjar el seu planter.

La classificació segueix liderada pel CD Castelló amb set punts d'avantatge a l' Kelme CF i CD Alcoyano següents equips que poden ascendir a Divisió d'Honor. Ascendeixen els dos primers classificats de el grup.

El CD San Marcelino tallar la seva ratxa de victòries, 5 partits consecutius, a l'caure derrotat a casa davant el Villarreal CF B, no obstant això està a set punt de Kelme CF i CD Alcoià, de manera que encara manté les seves aspiracions.

Per la seua banda, CF Inter San José A perdre un gran oportunitat d'apropar-se llocs capdavanters a l'perdre a casa davant el Kelme CF per 0-1.

En la trobada entre els veïns, CF Torre Levante B i Alboraya UD B es van imposar els d'Orriols per 4-2, mantenint-se tots dos equips a la zona mitjana de la taula.

A la zona de descens, el Racing d'Algemesí va aconseguir un important punt en la seva visita a la Ciutat Esportiva de Paterna davant el Valencia CF B a l'empatar 1-1. Per tant,avança a l' CD Don Bosco, que va perdre 1-3 en el decisiu partit davant CF Celta Elx, un rival directe per evitar el descens.