Levante UD, Campió de el Grup VII de Divisió d'Honor Juvenil

Campeón Levante UD Diviión de Honor 2020/21
Imatge : Twitter @LevanteUD

El Levante UD s'ha proclamat Campió del Grup VII de Divisió d'Honor Juvenil al vèncer 5-0 a la U. Archena, en partit disputat a la Ciutat Esportiva de Buñol. Amb aquesta victòria els llevantinistes s'asseguren la seva participació en la Copa de Campions, amb els campions dels altres grups de la Divisió d'Honor Juvenil i el millor segon dels set grups..

Els granotas ja se'n van anar al descans amb un 2-0 al seu favor, gràcies als gols d'Eric Iglesias i Mario Climent. Al començament de la segona part en quatre minuts els locals van sentenciar el partit amb tres gols seguits, obra de Víctor Blanco en dues ocasions i Marc Pubill.

El Valencia CF es va classificar en segon lloc en vèncer per la mínima al Kelme CF, 1-0, gol de César Tárrega; ja que el Villarreal CF no sumo els tres punts davant el At.. madrileny, 1-2.

Localresultatvisitant
U.D. Alzira “A”1 – 0Albacete Balompié SAD
C.D. Roda “A”2 – 1Elche C.F.
Villarreal C.F.1 – 2Atletico Madrileny C.F.

Fase de Permanència

Només quedava per decidir un lloc de descens, en el qual estaven implicats el CF Torre Llevant i el CD Castellón. El d'Orriols depenien de si mateixos, ja que avantatjaven en un punt els.

Va guanyar amb claredat CF Torre Levante UD, 4-0- davant el Lorca CFB; també va obtenir la victòria el CF Torre Llevant, 4-0, per la qual cosa s'asseguren la permanència una temporada més a la màxima categoria del Futbol juvenil.

El CD Castelló, havia de guanyar i esperar el resultat del CF Torre Llevant, guanyar 1 – 0 davant el CD Toledo, que no li serveix per assegurar-se la permanència, pel que descendirà a Lliga Nacional, arrossegant el seu equip B a Preferent Juveni.