La decisió sobre la final de l'play-off a Tercera, CD Castelló – CD Buñol, haurà d'esperar a la setmana que ve

CD Castellón B - CD Buñol
Imatge : Fundació Albinegra

per una cuestión de plazos administrativos para la presentación de alegaciones por parte de los clubs implicados, el Comité de Competición de la FFCV no decidirá hasta la próxima semana sobre lo acontecido en el CD Castellón B – CD Buñol, suspès aquest dimecres a Xàtiva, manca de 17 segons per una presumpta agressió a l'àrbitre.

Al minut 123 de la pròrroga, amb un 1-0 a favor dels albinegros, el col·legiat va xiular falta a el porter de el CD Castelló B tras un centro del equipo valenciano al área.

Després d'assenyalar la falta, el CD Bunyol anotar el gol que no va pujar a el marcador acabant l'àrbitre a terra envoltat de jugadors d'aquest equip i protegit per efectius policials.

Varios jugadores del CD Buñol (tres després dels successos de el minut 123 y otro que ha había visto la roja antes de la prórroga) apareixen com expulsats en l'acta arbitral. Segons fonts de la FFCV, segurament, la decisión será dar por concluido el partido con victoria albinegra y, per tant, ascenso a Tercera.