Ja tenim definides les semifinals de La Nostra Copa 2024

Imatge ; Facebook CD Buñol

Es van disputar avui diumenge les dues eliminatòries que faltaven dels quarts de final de La Nostra Copa, CD Buñol i Santa Pola CF seran els dos equips que s'enfrontaran en la segona semifinal.

Ahir, Manises CF i UD Carcaixent també van aconseguir el pas a les semifinals i s'enfrontaran en la primera semifinal.

Segons el sistema de competició, les semifinals seran a doble partit i està previst es disputin el 28 de març l' Anada, i el 31 de març la tornada.

La primera semifinal es jugarà primer a casa del Manises CF i la tornada a casa de la UD Carcaixent. Pel que fa a la segona semifinal, el CD Buñol actuarà de local a l'anada i la tornada serà a casa del Santa Pola CF.

El CD Buñol tornarà a ser a les semifinals de La Nostra Copa, com en la temporada passada. Va guanyar al Javier Marquina del Grau de Castelló a l'equip de Primera FFCV, odissea FC.

En els 11 primers minuts els visitants van aconseguir dos gols que van encarrilar l'eliminatòria, van anotar Andrés Alarcón i Santiago Rolanía. Va escurçar distàncies Odissea FC al minut 47 però un gol d'Albert Valero per al CD Buñol al 81′ va sentenciar el partit.

Així, el CD Buñol podrà optar per jugar la final com en l'edició passada, tot i que va caure a la final davant el CD Soneja, va tenir l'oportunitat de disputar la Copa del Rei rebent un primer com la Reial Societat.

El Santa Pola jugarà la semifianla de La Nostra Copa en eliminar la UD Vall d'Uxó. Els alacantins són colistes en el Grup Sud de Lliga Comunitat, però han eliminat la UDE, líder al Grup Nord després d'empatar a un. Es va avançar el Santa Pola al minut 55 i en l'últim minut amb gol de Villabla els vallers van forçar l'empat, guanyant a la tanda de penal 4-3 el Santa Pola CF.