Finalitza la primera volta amb canvi de líder en Autonòmica Cadet

Novena jornada de l'Autonòmica Cadet amb canvi de líder després dels resultats d'aquesta última jornada en el luxe pel títol, que posa l'emoció en un grup molt igualat.

Grup pel Títol

El Levante UD finalitza aquesta primera volta com a líder del grup pel títol en guanyar, 0-1, en el seu partit contra el Elche CF, un gol de Pablo López en el minut 69 dona els tres punts als granotes que els auguran al primer lloc en solitari.

El fins ara líder, el Valencia CF, no va poder puntuar en el seu partit amb el Villarreal CF, 0-2 per als groguets, gols d'Alberto Franco i Unai Rodríguez. Amb aquest resultat el València CF queda en segona posició a tres punts del Levante UD i empatat a punts amb el Villarreal que ara és tercer.

El Fundació VCF es manté quart en guanyar 3-0 a la UD Alzira, amb el qual estava empatat a punts. La setmana que ve el Fundació VCF jugarà amb el València CF, amb tan sols tres punts de diferència a favor de l'equip A.

Taules sense gols en el derby xufero, Alboraya UD vs Patacona CF; i victòria del CD Roda 4-1 davant Inter San José.

ELCHE C.F. “A”0 – 1LEVANTE U.D. “A”
C.D. RODA “A”4 – 1C.F. INTER SAN JOSÉ “A”
ALBORAYA U.D. “A”0 – 0PATACONA C.F. “A”
C.F. FUNDACIÓ VCF “A”3 – 0U.D. ALZIRA “A”
VALENCIA C.F. “A”0 – 2VILLARREAL C.F. “A”

Grup per la Permanència

Encara tot per decidir en el grup per la permanència, amb 27 punts per disputar, dos equips s'han quedat despenjats CF Arena Alacant i CD Don Bosco, la resta continuen molt igualats.

Victòria del Colegio Salgui 4-0 davant l'At Benidorm, els col·legials surten de llocs de descens i deixa els alacantins una mica a 5 punts de la salvació.

El CD Castellón logra tres punts en la seua visita al Municipal Sant Gregori, 0-1, ante el Torrent CF, els se situen líders i els taronja cau a llocs de descens.

Tres punts importants per al Tavernes Blanques CF a casa del CD Don Bosco, victòria 0-2 que els situa segons classificats, en obtindre també els tres punts del seu partit davant el CF Arena Alacant, corresponent a la jornada 8, per alineació indeguda dels alacantins.

El Hércules CF surt de llocs del descens al guanyar 3-0 al Club Costa City; repartiment de punts en el partit entre CF Arena Alacant i Kelme CF, 1-1.

COL. SALGUI E.D.E. “A”4 – 0F.C. AT. BENIDORM “A”
C.F. ARENA ALACANT “A”1 – 1KELME C.F. “A”
C.D. DON BOSCO “A”0 – 2TAVERNES BLANQUES C.F. “A”
TORRENT C.F. “A”0 – 1C.D. CASTELLÓN S.A.D. “A”
HÉRCULES C.F. S.A.D. “A”3 – 0CLUB COSTA CITY “A”