Espanya sub17 no pot amb Itàlia

Selección Española sub17 Italia
Imatge : @SEFutbol

Tot i una bona actuació dels espanyols, Itàlia va aconseguir donar la volta la trobada amb els tants de Sala i Di Nunzio

Espanya iItàlia es tornaven a trobar en un emocionant enfrontament després d'haver protagonitzat un xoc el passat dimarts queva acabar en un empat(3-3). El partit va començar amb la Selecció Espanyola generant perill en atac, destacant la seva millor ocasió arran d' una falta ben executada. El jugador del FC Barcelona Albert Navarro va xutar amb potència i l'italià es va estirar per evitar el primer tant.

Itàlia es va trobar amb una clara oportunitat per avançar-se en el marcador des del punt de penal, peròManuel González, amb una gran intervenció, va evitar que la pilota creués la línia de gol. Tot i la intensitat del joc i la paritat en el marcador, Espanya va tenir més opcions de tirs a porta, evidenciant un domini en l'ofensiva.

Quan semblava que el marcador no s'anava a moure al descans, la narrativa del partit va canviar al minut 45. El madridistaJosé Antonio Reyes va aconseguir capitalitzar una oportunitat i marcar el primer gol de la trobada. Després de dos dispars de Juan Hernández, l'esfèric es va colar al fons de la xarxa. Aquest tant va atorgar a Espanya un valuós avantatge de 1-0 en concloure la primera meitat. L'emoció i la incertesa es van apoderar de l'estadi, deixant els espectadors a l'espera del que depararia la segona part.

A la segona meitat del partit, Manuel Sala va aconseguir marcar un important gol que va suposar l'empat al marcador. No obstant això, l'emoció va continuar quan, tan sols quatre minuts després, el seu companyAlessandro Di Nunzio va ficar el segon gol per a Itàlia. Amb aquest nou tant, els italians es van posicionar per sobre d'Espanya.

L'emocionant partit va arribar a la seva fi amb un gir inesperat, ja que el jugador valencià Carlos Alós va ser expulsat. Tot i estar amb un jugador menys al terreny de joc, Espanya va aconseguir resistir i evitar que Itàlia sumés més tants en el marcador. La victòria final va ser per a Itàlia amb un marcador de 1-2, però la valenta actuació d'Espanya, fins i tot amb un desavantatge numèric, va demostrar la seva determinació i capacitat per defensar-se a la.

FITXA DE DADES

ESPANYA – 1

Onze inicial: Manuel González, encarrilat durant el primer quart de partit (Ariel Nkoghe, 37Daniel Àvila), Alejandro Galdeano (Buba Sangare, 70Daniel Àvila), Marc BernaL (Antonio Arnuncio, 45Daniel Àvila), Daniel Àvila (Daniel Yañez, 60Daniel Àvila), Óscar Bazaga (Adrián Arnuncio, 45Daniel Àvila), Daniel Àvila (Pedro Rodríguez, 60Daniel Àvila), Jose Antonio Reyes (Daniel Àvila, 45Daniel Àvila), Carlos Alós, David Otorbi (La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes, 60Daniel Àvila) i Xavi Espart (Miguel Cuevas, 70Daniel Àvila).

Entrenador: Hernán Pérez.

ITALIA – 2

Onze inicial: Alessandro Longoni, Emanuel De Santána, Emanuele Sala (Francesc Verd, 77Daniel Àvila), Andrea Natali, Federico Nardin (Matteo Mantini, 77Daniel Àvila), Davide Atzeni (Federico Coletta, 65Daniel Àvila), Francesco Mariutto (Alessandro Di Nunzio, 45Daniel Àvila), Stefano Maiorana (Mattia Mosconi, 45Daniel Àvila), Antonio Stefano Merola (Mattia Liberali, 55Daniel Àvila), Simeone Negri (Francesco Camarda, 55Daniel Àvila) i Nirash Raffaello Perera (Cristian Cama, 55Daniel Àvila).

Entrenador: Massimiliano Favo.

1-0 | José Antonio Reyes(45Daniel Àvila)

1-1 | Manuel Sala (62Daniel Àvila)

1-2 | Alessandro Di Nunzio (66Daniel Àvila)

Àrbitre principal: José Antonio Palomares Gutiérrez. Va amonestar Manuel González (Espanya) i a Federico Nardin, Francesco Mariutto, Federico Coletta i Cristian Cama (Itàlia). Va expulsar Carles Alós (Espanya).

per part d'Espanya i Guillermo Miranda: Guillermo castaño Carbu i Lorena Del Mar Trujillano Gallardo.

quart àrbitre: José Antonio Ruiz España.

Partit amistós de la Selecció Espanyola sub-17.

Estadi Carlos Piña (Sant Rafael) dels Barris.