Espanya sub16 tanca el Torneig Desenvolupament UEFA empatant, amb Javier Tena i Jaume Durà al 11 inicial

Imatge : X @SEFutbol

L'equip de David Gordo acaba com a segona del seu grup després d'empatar a un davant Dinamarca gràcies al gol d'Óscar Gistau

La Selecció espanyola sub-16 s'ha acomiadat del Torneig Desenvolupament de la UEFA disputat a Antalya amb empat davant Dinamarca i acaba segona en la classificació del seu grup amb una victòria i dos empats en tres partits.

Van tornar a jugar d'inici els dos jugadors del València CF, Javi Tena i Jaume Durà, per la seva banda, Guillermo Anadón del Villarreal CF va saltar al terreny de joc durant la segona part.

Una transició perfecta va portar la Selecció a aconseguir el seu primer gol quan tan sols s'havien disputat deu minuts de partit. Unai Tapia va filtrar una passada a l'espai i el blaugrana Óscar Gistau va definir a la perfecció amb la seva cama dreta. El davanter d'Espanya va anotar el seu segon tant del Torneig.

TORNA A VEURE EL PARTIT COMPLET

Amb avantatge al marcador l'equip de David Gordo va dominar l'encontre deixant a penes sense opcions el conjunt danès, que va aprofitar una de les poques ocasions de què va disposar per empatar la trobada gràcies al tant d'Ambaek al minut 60.

El tram final de partit va ser un monòleg espanyol, que va buscar sense descans el gol de la victòria imposant el seu talent i qualitat davant un equip danès ben resguardat al seu camp.Joel, abans del pit final, va disposar de l'última ocasió amb un dispar que va sortir desviat.

Amb aquest empat, la Selecció espanyola sub-16 acaba el Torneig Desenvolupament UEFA com a segona classificada del seu grup després d'aconseguir una victòria en el seu debut davant el Japó i empatar en la segona jornada davant França (1-1).