Després del sorteig celebrat aquest dilluns a la seu de laFederació de Futbol de la Comunitat Valenciana  en València, ja es coneixen els emparellaments de la promoció d'ascens aLliga Nacional Juvenil de futbol.

Històrics de València A – FBCD Catarroja A

Campeón grup 5 – CF At. Burriana-Salesianos A

Club Costa City A – Torrent CF A

Pendent de decidir el campió de el Grup 5, entre el CFI Intercity i el CF Gandia. Els gandians són de moments líders amb 60 punts, segons CFI Intercity amb 59 punts, però els alacantins tenen pendent un partit enfront de l'CFUD Calp, que es disputarà avui dimarts a les 20:00 al Municipal de Calp.

Els tres equips guanyadors d'aquestes eliminatòries a doble partit -20 i 27 de juny- pujaran a Lliga Nacional Juvenil.

Totes les normes de desenvolupament d'aquesta promoció d'ascens queden regulades en la següent circular:

NORMES DE LLIGATORI. – En les competicions per eliminatòries a doble partit, serà guanyador, en cadascuna d'elles, l'equip que hagi obtingut millor diferència de gols a favor, computant els obtinguts i els rebuts en les dues trobades.

Si el nombre en què es concreti aquella diferència fos el mateix es declararà vencedor a el club que hagués marcat més gols en el terreny de joc de l'adversari.

No donant-se la circumstància que determini l'aplicació de l'apartat que antecedeix, se celebrarà, a continuació immediata de el partit de tornada, i després d'un descans de cinc minuts, una pròrroga de trenta minuts, en dues parts de quinze, separades per un descans de cinc, amb sorteig previ per a l'elecció de camp, en el ben entès que serà d'aplicació la regla referent al fet que un eventual empat a gols es dilucidaría a favor de l'equip visitant, sempre que aquest empat fos com a mínim a un o més gols.

Si aquesta extensió ha caducat. no es resolgués la igualtat, es procedirà a una sèrie de llançaments des del punt de penal de cinc per cada equip. alternant-se un i altre en l'execució d'aquells, previ sorteig perquè l'equip que resulti afavorit pel mateix el1Ja ser primer o segon en els llançaments i han d'intervenir futbolistes diferents davant d'una porteria comuna. L'equip que aconsegueixi més gols serà declarat vencedor.

Si ambdós contendents haguessin obtingut el mateix nombre, prosseguiran els llançaments, en idèntic ordre, realitzant un cada equip, precisament per jugadors diferents als que van intervenir en la sèrie anterior, fins que, havent efectuat tots dos en el mateix nombre, un d'ells hagi marcat un tant més.

Només podran intervenir en aquesta sort els futbolistes que es trobin en el terreny de Joc a l'finalitzar la pròrroga prèvia, podent en tot moment qualsevol d'ells substituir el porter.