Elche CF vs Aràbia Saudí, final del COTIF sub20

Imatge ; Twitter @FBElchecf

Va saltar la sorpresa al COTIF, el Elche CF es va imposar en semifinals al Reial Madrid, en una trobada dura, rocós, que es va emportar l'equip que millor va saber jugar-lo. En l'altra semifinal la selecció d'Aràbia Saudí va vèncer 1-0 a la UD Alzira.

La final es jugarà demà diumenge 6 d'agost a les 22:30 hores.

L'equip entrenat per Carlos Geraldo tira d'ofici per vèncer el conjunt blanc

Es van avançar els il·licitans al minut 9, el davanter Nordin Al-lal reblava sense oposició una jugada per la dreta que va comptar fins a tres possibles rematadors, 1-0, el pitxitxi del grup VIII de Lliga Nacional la passada temporada va deixar la seva marca de golejador.

Una fallada d'Elyaz Zidane en la sortida de la pilota permetia a Darío Morante ampliar l'avantatge en el 37, 2-0,després de creuar amb solvència davant la sortida del porter rival.

El Reial Madrid va sortir una mica més endollat a la segona part. Triangulaven amb més ritme i tancaven el rival al seu camp. L'Elx, per la seva banda, tirava d'ofici. Els blancs van retallar distàncies al 62′. Una jugada iniciada a l'esquerra acabava al, 2-1, gol de Juan Enrique Herrero, ex de Villarreal CF i Eintracht Frankfurt.

Al 70, Herrero i Babacar van disposar d'una doble ocasió per als locals. Era un nou partit. Quedava molt per comptar. En els instants finals, el Reial Madrid apostava pels seus clàssics arrestos. Els blancs atacaven a pit descobert. Diverses de les seves jugades van fregar el gol. No obstant això, no va ser suficient. L'Elx es va emportar la victòria.