Elche CF, campió del COTIF sub20 2023

Imatge : Facebook : Cotif

Ha estat el millor equip de l'edició 2023 del COTIF. Tal com van fer l'any 2021, l'Elx CF es va presentar als Arcs amb un pla molt clar. Van ser el conjunt més intens, amb escamots més fets que la resta.

Sota la batuta del MVP de torneig, Marc Montero (18), i amb un bloc defensiu molt compacte, van superar la resta d'equips. La seva victòria va ser justa. A la final van vèncer a base de sacrifici la selecció nacional d'Aràbia Saudí. Vivó, Belda i Gil, a més de l' entrenador, Carlos Geraldo, repeteixen respecte a l'equip que va guanyar en 2021.

El primer gol es va produir al minut 21 es va traduir amb un inapel·lable testarazo del central Pablo Felipe, 1-0.

Ja a la segona part els il·licitans van tornar a marcar, al 52′ Serrallé va anotar el 2-0 després d'una fulgurant sortida iniciada en un robatori,i pilota realitzada per Marcos Montero.

Finalitzant el partit, en el minut 79 Marc Montero es feia amb un refús a l'àrea Saudí anotant el 3-0 definitiu. Victòria justa dels franjiverdes a la final del COTIF 2023.

• 3-0 79′: Montero

Àrbitre: Muñoz Mendiola, Manuel. Va amonestar Gil, Gallego i Montalbá del Elche CF i a Almadawi de la selecció d'Aràbia Saudí.