El Vila-real CF pren el liderat de la Divisió d'Honor Juvenil

S'han disputat tres partits ajornats en la tarda d'avui a la Divisió d'Honor Juvenil, amb tres victòries locals destacant la victòria de el Vila-real CF amb la qual se situen líders.

En el partit de la jornada 13, el Villarreal CF es va imposar per 3-0 davant el Patacona CF, van marcar Miguel Ángel Ruiz a la primera part, i Àlex Jiménez i Rubén Bonachera a la segona. Amb aquests tres punts, els groguets avancen a el Llevant UD en dos punts i ara amb els mateix partits.

Al Suñer Picó es va jugar la trobada entre la UD Alzira i el Alboraya UD corresponent a la jornada 10, amb victòria final per als locals per 3-0. Dos gols a la primera part per part Isra i Diego Domenech i un tercer ja en la segona part obra de Víctor Sales.

Tot i jugar cinc partits jugats a 11 dies, el resultat és més que positiu ja que ha obtingut 9 punts, després de tres victòries.

Amb aquests tres punts i els resultats de la jornada els blaugranes es consoliden en la seva lluita per evitar la fase de permanència, situant-se en quarta posició, si bé amb un partit més que el CD Roda.

Per la seua banda, a Alacant el Hércules CF i CF Torre Levante de la jornada 12, va finalitzar amb empat a dos. Els valencians després avançar-se al minut 5 amb un gol de Miquel Àngel Pastor, van ser remuntats amb dos gols obra de Bryan i Alejandro Sánchez. Els d'Orriols van haver de empatar al minut 89 amb un gol d'Andrés García, podent portar-se a la fin un punt.