El juvenil del València CF jugarà la final del Torneig internacional del FC Aesch

El combinat del juvenil del València CF s'ha classificat per a la final del torneig del FC Aesch que es disputa a la ciutat de Aesch a 20 quilòmetres de Basilea, la final es jugarà avui diumenge a les 13:00 hores contra l'equip juvenil de la Juventus.

Es va classificar per a semifinals el València CF després d'empatar amb el Silkeborg, 1-1.

En semifinals li va tocar l'equip ucraïnès del Dinamo de Kiev, l'equip professional del qual està disputant la tercera fase d'accés a la Champions League. Els jugadors ucraïnesos van saltar al camp enfundats a la bandera ucraïnesa.

Es va avançar el Valencia CF amb un gol de Issa Niare de cabeza al saque de un córner. Hugo de Mateu anotó el segundo gol, tras un espectacular control, recorte y definición dentro del área ucraniana,

La diferencia en el marcador se esfumó con un gol antes del descanso y otro a los 8 minutos de la prolongación.

De nou Hugo de Mateu marcó otro gran gol, en esta ocasión de falta al borde del área, bonito gol del segundo máximo goleador del Juvenil B del Valencia la pasada temporada. Volvieron a empatar el partido los ucranianos a mitad de la segunda parte, sin que se moviese más el marcador, se llegó a los penaltys.

En la tanda de penaltys los valencianos no fallaron ningún lanzamiento, parando el guardameta Vicent Abril el último lanzamiento del Dinamo de Kiev.