El Benjamí A del València CF passa a la final de la Iscar Cup 2023

S'estan celebrant aquest matí les semifinals de la Iscar Cup amb la presència de l'equip benjamí del València CF,

Els valencians s'enfrontaven al Granada CF equip al qual ja s' havien enfrontat en la fase de grups amb el resultat de 3-3, els nassos van ser primers de grup per davant del FC Barcelona. Van sortir en tromba els valencians amb quatre gols a la primera part, gols de Leo Pastor, doblet de Juan Crespín i Galass. A la segona part un gol més de Juan va pujar el definitiu 5-0 a el marcador, amb hat-trick per a Juan Crespín.

A continuació es va jugar l'altra semifinal entre l'At. Madrid, campió de la passada edició i el Reial Madrid. Amb victòria per als atlètics per 2-1.

La final es jugarà avui dissabte a les 13:20 hores entre el València i l'At. De Madrid.