Quadre d'Honor i tots els resultats del Torneig Primer Toc 2024

S'ha disputat durant aquest cap de setmana la 16a edició del Torneig Primer Toc, va finalitzar en la jorrnada d'avui dominto que va estar marcada per l'emoció i incertesa de conèixer els finalistes i campions de les diferents categories.

Les 6 finals no van decebre ningú, repartiment de trofeus i emocions contingudes després de 3 dies de molt futbol. després

En INFANTIL PRO es va proclamar campió el Rayo Vallecano en derrotar a la tanda de penal al Levante UD després d'empatar a zero en un partit molt disputat.

En la Fase Plata, els valencians de la Acadèmia Vision Foot es van emportar el títol en vèncer en la final al CD Izarra per 2-0

La E.F. Gavà" A" aconsegueix emportar-se el trofeu en una competició ALEVÍN 2º de 41 equips. Molt mèrit del club català guanyant al Rayo Vallecano per 2 gols a 1.

Van copar els podis a la categria Aleví els equips de EF Gavá, el seu equip B, campió també en Fase Plata,4-1, front AE Prat. En la Fase Bronze, van ser els madrilenys del Rayo Alcobendas els que van vèncer el PE Sant Jordi per 5-0

Un altre equip català, la A.E. Prat "A" goleja per 7 a 3 en ALEVÍ 1r a l'equip valencià de C.F. Cracks que en semifinals van eliminar el Gavà, Club Costa City. El seu guardameta Hugo Zurriaga ha estat inclòs en el 7 ideal del torneig.

EF Gavà A va ser el campió de la Fase Plata en guanyar a l'At. Madrid, 4-1, a la final. A la Fase Bronze, Papofut va aconseguir el títol en imposar-se a Inter Chiva 3-1.

36 equips van començar divendres amb la il·lusió d'emportar-se el Torneig Primer Toc a la categoria BENJAMÍ 2N. El Benjamí A del Llevant UD va vèncer en la final a l'SP Mislata UF per 1-2. Els de la Unió es van imposar en semifinals 5-1 al At. Madrid.

Pel que fa a la Fase Final Plata, la final la van jugar les acadèmies valencianes de visió Foot i 380, sent la victòria per a Academy 380º al vèncer 4-1 a la final. En la Fase Final Bronze es va imposar el At.. Amistat en guanyar 3-1 a TecFut.

Un autèntic equipàs, el RCD Espanyol guanya amb contundència al València CF per 4 a 1 en BENJAMÍN 1º.

El Llíria UD va ser campió en la Fase Final Plata, i el Villarreal CF en la Fase Final Bronze.

I en la categoria dels més petits ha estat el València CF el que ha guanyat la final al RCD Espanyol en el partit més disputat i igualat, amb moltes alternances en el marcador. S'ha decidit a la tanda de penal després d'un empat a 5 i l'equip xe s'alçava amb el trofeu en PREBENJAMÍN.

En la Fase Plata, Alboraya UD va vèncer als penals a l'Acadèmia Vision foot.

En aquesta edició el trofeu al MILLOR CLUB del torneig ha estat el Rayo Vallecano, amb 3 equips presentats, aconseguint un primer lloc i un finalista.

De nou, el trofeu a la MILLOR AFICIÓ mereixia ser repartit. L'organització ha volgut agrair en l'acte de cloenda la col·laboració per part de la majoria d'acompanyants. I el reconeixement ha estat per al Rayo Alcobendas.