CF La Nucia i València CF B líders a la Lliga Nacional Juvenil

Primera jornada de la segona volta a la Lliga Nacional Juvenil, amb d'moment dos equips a la zona alta en el grup A amb possibilitats d'ascendir, CF La Nucia i CF Inter San José i Racing d’Algemesí en el subgrup B.

Grup VIII-A

Continua líder el CF La Nucia, va vèncer dissabte passat a l' CF Torre Levante B, 1-2, amb gols de Jaume Galiana i Miguel Ángel Galiana per a CF La Nucia i Joel Talens per als d'Orriols. El porter de CF La Nucia, Fernando, va ser protagonista d'el partit a l'aturar un penal.

Inter San José va vèncer amb claredat a l' CD Don Bosco, 4-0, amb gols Pablo Moya, Sergio Grimaldo i Adrián Guerrero(2), actual pitxitxi de la grup amb 9 gols.

La UD Alzira B es va imposar a domicili a l' CD Castellón B, 0-2. Van marcar August Herrero i Francisco Beneito per als blaugranes. Vídeo de el partit, imatges de Moll TV.

Finalment, el CD Dénia va vèncer 4-2 amb el CDA Sant Marcelino, van remuntar els locals després d'anar perdent en el minut 24 per 1-2.

JORNADA 12– 17/01/2021

Tavernes Blanques C.F. “A”ajornatElche C.F. SAD “B”
C.F. Inter San José “A”4 – 0C.D. Don Bosco “A”
C.F. Torre Levante “B”1 – 2C.F. La Nucia “A”
C.D. Dénia “A”4 – 2C.D. San Marcelino “A”
C.D. Castelló, Sad “B”0 – 2U.D. Alzira “B”
Villarreal C.F. SAD “B”ajornatAt.. Benidorm “A”

Grup VIII-B

Es van jugar la meitat dels partits programats per a aquesta jornada. El Valencia CF se situa líder a l'vèncer 0-3 a l' SCD Intangco, gols d'Adrián Morales, Tomàs Anglès (pena) i Víctor Esquerdo.

El Racing d’Algemesí continua amb la seva bona campanya i en llocs de cap, en aquesta jornada va vèncer a l' Levante UD B. Un gol de Miquel Roca al minut 13 va donar la victòria als racinguistes, que van aguantar el resultat fins al final de el partit.

Bon punt l'aconseguit pel Vilamarxant CF en la seva visita a l' Celtic Elche, gràcies a aquest punt se situen en la sisena posició que dóna opció a lluitar per l'ascens.