CF La Nucia i Racing d'Algemesí es consoliden a la part alta dels seus grups de Lliga Nacional Juvenil

CF La Nucía Juvenil A
CF La Nucia Juvenil A - Imatge Facebook CF La Nucia

Vuitena jornada de la Lliga Nacional, en el grup A dins dels equips amb possibilitats de pujar se situen CF La Nucia i CF Inter Sant Josep (amb dos partits menys) com equips A, mentre que en el grup B, tenim a Racing d'Algemesí, CD Alcoyanao i SCD Intangco.

Grup VIII-A

Van guanyar els seus partits els cinc primers classificats, el Elche CF B, líder d'el grup, va vèncer 2-0 a CD Dénia i la CF La Nucia, equip acabat d'ascendir, continua amb el seu bon inici de campanya a l'guanyar a l' CDA Sant Marcelino per la mínima amb un gol d'Hugo Villar al minut 90.

El Villareal CF B va vèncer a Inter San José, 1-0, amb gol de Unax. La UD Alzira B va guanyar amb solvència a CD Don Bosco, 4-1, tot i que es van avançar els visitants amb un gol de Sharif, però els blaugranes van capgirar a el marcador amb els gols de Rafael Llorens, Miguel Micallef, Ignacio Ferri i un altre en pròpia porta.

El CD Castellón B es va imposar a domicili a l' Tavernes Blanques CF per 1-3. Va anotar primer per als verds Sergio Abasta, però després Iván Martínez i Álvaro Heredia van remuntar per als albinegros.

A la part baixa de la classificació, el At.. Benidorm CD es va emportar els tres punts en la seva visita a Orriols, 0-3, deixant a CF Torre Levante en penúltima posició.

RESULTATS JORNADA 8– 06/12/2020

Villarreal C.F. SAD “B”1 – 0C.F. Inter San José “A”
Elche C.F. SAD “B”2 – 0C.D. Dénia “A”
C.F. La Nucia “A”1 – 0C.D. San Marcelino “A”
C.F. Torre Levante “B”0 – 2Atlètic Benidorm CD “A”
U.D. Alzira “B”4 – 1C.D. Don Bosco “A”
Tavernes Blanques CF1 – 3C.D. Castelló, Sad “B”

Grup VIII-B

Victòria de l'líder, Valencia CF B, 2-0, davant el Vilamarxant CF. Els visitants van aguantar fins al minut 59, però dos gols de Mario Domínguez van donar els tres punts als locals.

El Racing d’Algemesí continua en llocs de cap després de vèncer 1-0 CF Dragon Force, gol de Salvador Aliño.

Per la seua banda, el Paterna CF assoliment vèncer 0-3 a casa de l' Hércules CF, tot i jugar amb 10 gran part de la segona part. Gols de José Enrique, Carlos Sania i Nicollas Alejandro.

La resta de partits de el grup van finalitzar amb empat, Alboraya UD B – CF Celta Elx ,1-1; Levante UD B- CD Roda , 2-2; i CD Alcoyano va empatar a un davant SCD Intangco el que els manté entre els sis primers classificats que dóna accés a lluitar per ascendir a Divisió d'Honor.

C.D. Alcoyano “A”1 – 1S.C.D. Intangco “A”