Alboraya UD i Vila-real CF lideren els seus grups i Llevant UD segueix imbatut

Cinquena Jornada de la Lliga Autonòmica Infantil segueixen líders Alboraya UD i Vila-real CF, si bé, hi ha quatre partits pendents en el Grup 1 i dos al Grup 2, juntament amb els equips que ja han descansat a l'ésser equips imparells en els grups, ue fa que les classificacions no reflecteixin encara les posicions dels equips, però ja es comença a estimar que equips estaran a la part alta i que equips hauran de lluitar per sortir de la zona de descens.

Grup 1

El Alboraya UD continua al capdavant després de la seva victòria,1-0, davant el CD Roda , amb gol d'Héctor Chulvi, que va anotar el seu quart gol de la temporada.

El Valencia CF va sortir amb ganes després de la seva derrota la setmana passada i va vèncer amb claredat a l' Benicarló BF, 9-0, gols de Marc (2),Daniel Sánchez, Hugo Porras, Hugo de Mateu i 3 de David Gómez. Tot i que els benicarlandos van aguantar amb la porteria a zero fins al minut 25.

El CD Castelló i Colegio Salgui van empatar a 2 el que els manté a la part alta de la classificació.

En la seva visita a At.. Benidorm el CF Gandia es va emportar els tres punts a l'vèncer 2-4 amb gols de Pau Mascarell (2), Carles Cánovas i Ángel Ahumada.

El partit entre Patacona CF i Elche CF es va ajornar, sent el segon partit ajornat de l'Patacona CF, a més de la jornada de descans de la setmana passada.

Va descansar el CD Alcoià.

Resultats Jornada 5

Patacona C.F. “A”ajornatElche C.F. SAD “A”
Alboraya U.D. “A”1 – 0C.D. Roda “A”
Valencia C.F. SAD “A”9 – 0C.F. Benicarló B.F. “A”
C.D. Castelló, Sad “A”2 – 2Colegio Salgui E.D.E. “A”
Futbol Club Atlètic Benidorm “A”2 – 4C.F. Gandia “A”

Grup 2

El Villarreal CF segueix líder després de la seva victòria davant el Fundació VCF per 3-2 en un difícil partit en què els blanquinegres es van avançar al marcador, però els groguets amb tres gols seguits van donar la volta a el partit, un últim gol en els minuts finals va acostar a l'Fundació VCF però no va aconseguir l'empat.

El Levante UD, amb dos partit menys, continua imbatut, en aquesta jornada va vèncer 5-0 al SCD Intangco.

A la Tercera posició s'ha col·locat el Torrent CF a l'vèncer a la UDE per 3-0, gols de Vicente, Alejandro i Yago.

Pel que fa al Inter San José va empatar a un gol amb el Kelme CF, tot i marcar el seu gol al 74 Fran García per als locals, els il·licitans van empatar en l'últim minut portant-se un punt de l'Municipal de Sant Gregori.

Un altre empat entre el Elda Unión CF i Hércules CF, tots dos equips encara no hi ha conegut la victòria, sent el tercer empat per als visitants.