Victòria important per a la UD Alzira en la Divisió d'Honor Juvenil

UD Alzira Juvenil A
Imatge : X @UDAlziraFB

Tres punts d'or per a la UD Alziracontra un rival directe en la setena jornada del Grup VII de Divisió d'Honor Juvenil. Ara queda a un sol punt de la permanència que la marcar el Ranero CF que aquest matí ha empatat 2-2 a casa del Kelme CF.

S'enfrontaven els dos equips valencians en zona de descens, UD Alzira vs Patacona CF, i com es presagiava partit competit que va finalitzar amb 4-2 per als blaugranes. La tornada de Guillem Beltrán a la banqueta de la UD Alzira i l'arribada de Marc Palomero des del València CF, de moment serveix de revulsiu, en les últimes dues jornades, 4 punts. Amb aquesta victòria la UD Alzira té guanyat el gol average amb el Patacona, victòria tant en l'anada, 0-2, com en la tornada.

El Llevant UD es va retrobar amb la victòria després de 2 jornades, victòria a casa del CD Roda 0-1, un solitari gol de Joan Prohens al minut 77′ manté a dalt de la calsificació els granots. Aquesta setmana jugaran partit entre setmana amb els vuitens de final de la Copa del Rei Juvenil.

Victòria del Alboraya UD a casa de l'EFB Miguelturra, 2-3, es van avançar els xufers en els primers deu minuts de partit amb un 0-2, tot i l' expulsió d' un jugador, van tornar a marcar el 0-3 abans del descans. Dos gols de l'EFB Miguelturra en els primer minuts de la segona part van complicar el partit, tot i que al final es van portar tres punts importants per col·locar-se amb 34 punts, quart classificat en avançar al Villarreal CF.

Els groguets van visitar el camp de l'Atlàntre. madrileny, quart vs tercer classificat. Dos gols dels matalassers a la primera part van sentenciar el partit, 2-0, final. Els atlètics van comptar la ratxa de victòries del Juvenil A del Villarreal CF, 5 seguides. L'At. Madrileny és tercer amb 35 punts, quedant el Villarreal CF, quart amb 33 punts.

Pel que fa al Valencia CF, quarta jornada sense aconseguir la victòria, en aquesta ocasió va ser superat pel FC Cartagena que aconsegueix la seva segona victòria de la temporada, un solitari gol a la primera part va donar el triomf als cartageners,1-0. El Juvenil A del València CF és sisè a 12 punts del líder.

Elche CF manté la distància amb el Llevant UD, tres punts, a la tarda d'avui va remuntar un resultat advers en dues ocasions, la UCAM es va avançar 2-1, però en els 20 últims minuts els franjiverdes van anotar 4 gols, 2-5 resultat final.