Victòria important de la UD Alzira per a allunyar-se del descens en la Divisió d'Honor Juvenil

Imatge : Twitter @UDAlziraFB

Van vèncer els tres primers classificats del Grup VII de Divisió d'Honor Juvenil, per la qual cosa es mantenen les distàncies al cap de la classificació, en la lluita dues victòries importants per a la UD Alzira i el CD Castellón.

Victòria del València CF a casa davant UCAM Múrcia, 2-0, amb gols de Javi Navarro i Ali Fadal. Els valencians segueixen líders amb 7 punts d' avantatge sobre el At.. Madrileny que va vèncer l'Hèrcules CF, 2-0.

Per la seua banda, el Villarreal CF va golejar el CD Toledo, 6-0, van marcar Mario Linares, Pau Navarro, Daniel Requena, dos gols de Marcos Moreno i un altre en pròpia porta. Els groguets segueixen a 9 punts del València CF.

En la lluita romania, a UD Alzira aconsegueix tres valuosos punts en vàrcer a casa a un rival directe, el Reial Múrcia. Victòria per 4-2 tot i que els blaugranes van haver de remuntar un gol inicial dels murcians. Va marcar el capità, Jorge Revert, des del punt de penal, Vives, Flavio i Xente amb una falta executada a la perfecció. Els de Pascu Domingo s'allunyen 4 punts de la davallada.

El CD Castellón se la jugava en el derby contra el CD Roda, una derrota els allunyava en 7 punts dels gualdinegros, tot i que un gol al minut 2 els va donar més tranquil·litat, van tornar a marcar a la segona part els gràcies a un penal i tot i que els de Vila-Real van retallar distàncies al 77, 2-1, i els tres punts per als albinegres.

Va perdre Inter Sant Josep a casa 0-1, davant un Albacete BP enraxat. Alboraya UD va rascar un punt amb l'empat sense gols a casa del FC Cartagena, els rojillos s'allunyen un punt del descens, queden a 4 del CD Roda.

També van empatar sense gols el Llevant UD i l'Elx CF a la Ciutat Esportiva de Buñol.