Victòria del CD Alcoyano, davant el València CF B, i del Torrent CF que els consolida als llocs d'ascens

CD Alcoyano Juvenil A
Imatge : Facebook Fundació CD Alcoià

Es va disputar la sisena jornada del Grup VIII de Lliga Nacional Juvenil, en la qual destaca la victòria del CD Alcoià davant el València CF B 2-0 que el manté com el primer equip A a la classificació el que li permet seguir somiant amb l'ascens a Divisió d'Honor.

El Villarreal CF va aconseguir la victòria 3-0 enfront del FBCD Catarroja, seguint per tant líder del grup.

El Elche CF va aconseguir els tres punts en el seu partit contra el At.. Benidorm, que se'n va anar al descans 1-3 amb un hat-trick de Pablo Terol, però els il·licitans van remuntar en els minuts finals de la segona part, 4-3 resultat final. Els franjiverdes són ara tercers a la classificació.

El Torrent CF manté la seua distància amb el CD Alcoià i la seua plaça en ascens gràcies a la seua victòria 4-1 davant el Racing d'Algemesí.

El CD Roda va vèncer 3-1 davant el CF Intercity, també va guanyar SCD Intangco 4-1 contra Vilamarxant CF, mantenint-se en la lluita per l' ascens.

Taules entre Patacona CF i CF Torre Levante, 1-1, es van avançar en els primers punts els d'Orriols, però se li van escapar els tres punts amb un gol al minut 83 encarrilat durant el primer quart de partit.

VILLARREAL C.F. “B”3 – 0F.B.C.D. CATARROJA “A”
C.D. RODA “B”3 – 1C.F. INTERCITAT “A”
C.D. ALCOYANO “A”2 – 0VALENCIA C.F. “B”
C.F. CELTIC ELCHE “A”13/12ALBORAYA U.D. “B”
S.C.D. INTANGCO “A”4 – 1VILAMARXANT C.F “A”
ELCHE C.F. “B”4 – 3F.C. AT. BENIDORM “A”
PATACONA C.F. ‘A’1 – 1C.F. TORRE LEVANTE “B”
TORRENT C.F. “A”4 – 1RACING D’ALGEMESÍ “A”
C.D. CASTELLÓN “A”0 – 1U.D. ALZIRA “B”