València CF i Villarreal CF líders en solitari en l'Autonòmica Infantil

Imatge : Twitter @Academia_VCF

Els resultats del la cinquena jornada deixen al València CF i Villarreal CF al capdavant de l'Autonòmica Infantil amb 15 punts, 5 victòries.

Els valencians van guanyar per 5-0 a l'CD Roda, continuant amb el seu gran poder golejador, en el dia d'ahir 4 gols d'Iván Blas i el cinquè de Jorge Juan.

El Villarreal CF manté el pols amb el València CF, en el partit d'ahir va vèncer 2-1 al Llevant UD en un partit molt disputat en què es van avançar els groguets amb un gol d'Abass Luc al minut 27 empatant els granots amb un gol de Marcos Puchalt al 28, a la segona part Abass Luc va anotar el gol de la victòria al minut 64. Els granots són ara tercers amb 12 punts.

En la quarta posició amb deu punts el Torrent CF que va perdre el seu primer partit, va ser a casa davant l'Alboraya UD, 0-1. Els xufers continuen ascendint posicions.

Cinquena plaça també amb 10 punts per a un altre dels equips revelació fins al moment, Mislata UF que va vèncer Patacona CF 2-0.

Victòries de CD Castellón i Elda Unió CF per allunyar-se de la zona de descens, els van remuntar un gol inicial de la UD Alzira, 2-1 final. Els eldensenc vencen per la mínima a Lacross Babel CF i s'allunyen a 4 punts de la davallada.