València CF passa a semifinals de l'TORCAF a l'vèncer 4-0 a el Reial Madrid

Celebración Valencia CF- Eloy Fernández

Gran tarda de futbol al Luis Suñer Picó amb la disputa de l'última jornada de la fase de grups de l'TORCAF categoria cadet s'enfrontaven Barça – Villarreal CF i València CF -Real Madrid, amb la tribuna d'el Luis Suñer amb nombrós públic.

En el grup B, ja amb tot decidit es van enfrontar FC Barcelona i Vila-real CF, tots dos equips havien aconseguit vèncer el Llevant UD de manera que ja tenien la seva plaça a semis, el que es va notar en el partit.

El Barça assoliment avançar-se en els primers minuts després de dos indecisions dels defenses que van ser aprofitades per Marc Guiu al minut 5 i Hugo Alba amb un potent xut des de fora de l'àrea.

A partir d'aquí, el Barça durmió el partido y el Villarreal asumió el resultado.

Gran juego del Valencia CF para golear al Real Madrid

El Valencia CF le bastaba el empate, y el Real necesitaba la victoria para el pase a semifinales, pero fue el Valencia CF el claro dominador de la primera parte. Los chicos de Nacho Tarín realizaron una gran primera parte con el menudo jugador, Eloy Fernández como director de orquesta.

Fue Eloy el autor del primer tanto al cazar un rebote del portero madridista.

A la segona part, el Madrid tuvo la oportunidad de remontar con un penalty que paró el portero Raúl Jiménez. A partir de eso momento el Valencia CF a la contra desarboló al Real, con tres bonitos goles obra de Jorge Gallardo, de Paco Fernández en un slalom ante los defensas y portero madridistas y Nico amb una bonica vaselina va posar el 4-0 definitiu.

L'ovació de el partit se la va emportar el capità valencianista Eloy Fernández a l'ésser substituït.

Semifinals

Després dels partits, València CF i FC Barcelona passen com a primers de grups i At. Madrid i Vila-real CF com a segons, sent les semifinals:

19:30guanyador Semi 1guanyador Semi 2

Els partits tindran una durada de30 minuts cada part, excepte a la final de l'torneig que serà de 35 minuts cada part.