Torrent CF, campió a la Preferent Aleví Grup 2

El equip Aleví A de la Pedrera Taronja ha aconseguit el títol en el partit corresponent a la jornada 9 de la segona fase en la Lliga Interprovincial Grup 2.

Necessitava un punt el Torrent CF per aconseguir el títol i s'enfrontava a CF Cracks a casa dels blanencs que no havien perdut partit contra els grans, Llevant UD i Fundació VCF, a la primera volta. El partit va començar de cara per als taronja que es van posar amb un 0-3 en els primers 20 minuts de partit. Van reaccionar els locals en 10 minuts per empatar el partit amb un 3-3 abans d' arribar el descans.

A la segona part, va continuar l'emoció en el partit amb ocasions per als dos equips però sense que la pilota entrés, finalitzant el partit amb el 3-3. Un punt per a cada equip i el Torrent CF és campió de lliga.

Excepcional temporada de l' equip entrenat per Yassine Kharbouch, amb molt bon joc i uns excel·lents números, màxim golejador i equip menys golejat del grup, segueix invicte en aquesta segona volta. Únicament li van guanyar Fundació VCF i Levante UD a la primera volta.