Tot per decidir a l'Autonòmica Cadet, emoció per la permanència i pel títol

Levante UD retalla distàncies amb el València CF, en una jornada en què ni els blanencs ni el Villarreal CF van poder aconseguir la victòria.

Va guanyar el Llevant UD en la seva visita al CD Roda, un gol de Francisco Tomás dona la victòria als granots, 0-1, que els acostés a dos punts del líder.

El líder, Valencia CF, va empatar en la seva visita al Kelme CF, 1-1, es van avançar els il·licitans i va empatar al minut 66 Aitor Sarabia. Els valencians amb un partit menys treuen dos punts al Llevant UD, jugaran el partit ajornat el pròxim dimarts a casa amb la UD Alzira.

Per la seua banda, el Kelme CF assoleix un punt més de cara a la salvació, de nou un empat, són 7 empats i cap victòria en els últims 10 partits, empat a empat es mantinguin fora del descens.

Al Villarreal CF se li van escapar els tres punts en els últims minuts del seu partit davant el Alboraya UD, es van avançar els groguets amb un gol de Dani Reyes al minut 5 i van empatar els vermells al 79′, al final empat 1-1. Amb un partit menys com el València CF, els groguets estan a 6 punts del líder, jugaran aquest partit el 1 de maig davant el Jove Espanyol.

En la lluita per la permanència, segueixen els mateixos equips en descens però s'ajusten les posicions. Destaca la victòria del Elda Unió CF a casa del Tavernes Blanques CF, 1-3, que deixa els eldenses fora del descens amb 27 punts, els mateixos que Kelme CF i Primer Toque CF.

Els castellonencs no van poder puntuar a casa, 0-2 contra l'Elx CF, tres derrotes consecutives i 11 partits sense guanyar complica la permanència al Primer Toc CF.

La UD Alzira va tornar a guanyar, tres punts a casa d'un rival directe, Club Costa City 1-3. Els blaugranes no surten del descens, però amb 26 punts s'acosten al trio d'equips que marquen la salvació.