Sorpresa a l'Autonòmica Cadet

En el descompte se li va anar la imbatibilitat al líder, Elche CF, al camp del CD El Rumb, tot i no aconseguir puntuar els il·licitans mantenen un punt d'avantatge sobre el València CF.

Es va avançar el CD El Rumbo al minut 11 partit, ràpidament els franjiverdes van empatar amb un gol de Fitgy al minut 17. Es va mantenir el resultat fins que en el 80+4 els locals van anotar el gol de la victòria, desbordant-se l'alegria en finalitzar el partit. Només ascendits els blaus són sisens a 10 punts de la davallada.

Per la seua banda, el Valencia CF va vèncer 3-0 a l'Inter Sant Josep, va marcar al principi de la segona part Marcos Quesada per al València CF, i tot i que els col·legials van tenir oportunitat d'empatar amb el 1-0, en els últims minuts el València CF es va asseure amb dos gols de Dominykas Taucas i Pau Casado.

Tercer segueix una jornada més l'Alboraya UD, aquesta jornada va vèncer 3-0 a CF La Nucque segueix un punt per sobre del descens. Per la seua banda, el Villarreal CF recupera la tercera posició en guanyar a casa de Fundació VCF, 0-1 amb un solitari gol de Diego Vázquez.

En la lluita per la permanència, destacem el triomf de la UD Alzira que jugava amb SCD Intangco equip que marcava el descens, 2-0 per als blaugranes, segona consecutiva que els separa 3 punts dels il·licitans i del descens.

En el partit que enfrontava dos equips en zona de descens, Patacona CF i Elda Unió CF, els eldenses van vèncer 1-2 i avancen els playeros a la classificació.

Victòries també per a Llevant UD i Col·legi Salgui a la zona mitjana de la classificació els granotes 3-0 al Torrent CF i els verds a casa del Kelme CF 0-1.