Només l'Elx CF aguanta al Llevant UD al grup VII de Divisió d'Honor

Imatge : X @CanteraGranota

La jornada 11 de Divisió d'Honor Juvenil deixa al Llevant UD una mica més destacat en cap de la classificació del grup VII, dels vuit primers classificats només els granots i l'Elx CF van guanyar els seus partits, per la qual cosa incrementen el seu avantatge amb els rivals.

El Llevant UD segueix líder després de la seva gran victòria a casa de l'Albacete BP, 1-4, amb gols de Kareem Tunde, Nico Font i el pitxitxi del grup Carlos Espí.

Segon classificat és el Elche CF que també va guanyar, a casa seva, davant el Villarreal CF 2-0. Quatre punts és la distància dels il·licitans amb el Llevant UD, el Villarreal CF és setè a nou punts del líder.

Per la seva banda el Valencia CF segueix tercer encara que a 6 punts del Llevant UD, se li van escapar els tres punts en el descompte davant el At.. madrileny. Va remuntar el València CF en la segona part el gol inicial dels matalassers amb dos gols d'Asier Álvarez, sense embaràs, en el minut 96 va marcar Óscar Bazaga el gol del Madrileny per empatar el partit, 2-2. Els vermells són quarts en lloc de Copa del Rei.

Cinquès i sisens empatats a 21 punts Alboraya UD i CD Roda, també van empatar, 1-1, en el partit que els va enfrontar.

Pel que fa a la permanència, no va poder celebrar la seva primera victòria el Patacona CF, 2-2, davant el Ranero CF. Els playeros es van avançar 2-0, però els murcians van poder igualar el partit. Tot i que la victòria de la UCAM davant la UD Alzira, 2-0, deixa al Patacona CF A 6 punts de la permanència que marca UCAM, els alzirenys es queda a dos punts.

Tres punts importants per al Kelme CF en la seva victòria per la mínima davant el FC Cartagena, 1-0. Els il·licitans s'allunyen 7 punts de llocs de descens.