S'igualen posicions al capdamunt de la classificació del Grup VIII de Lliga Nacional Juvenil

Cambio de líder en la clasificación de Liga Nacional, s' igualen les posicions al capdamunt de la classificació. En el partido de la jornada de hoy domingo el CD Castellón venció en casa del Hércules CF, anterior líder. Victòria 2-3 para los orelluts con un hat-trick de Hugo Goñi, jugador del Colegio Salgui la pasada temporada, que se pone en cabeza de los máximos anotadores junto a Denzel de Vlugt de CF La Nucía i Fran García de Inter San José.

De la part alta, van vèncer Elche CF B i CF La Nucia, els franjiverdes a casa del Torrent CF, 0-2, i se situen líders a l'espera del partit de demà. Per la seua banda, CF La Nucia va vèncer 3-2 al Paterna CF i es col·loca en llocs d'ascens.

Ha estat una jornada propícia per als equips B, van guanyar els 5 de pedreres de clubs professionals i va empatar l'Alboraya UD a casa de l'Orihuela CF.

El Llevant UD B va vèncer a l'Alcúdia amb un solitari gol en el minut 87 de Francisco Tomás, els granots ascendeixen a la cinquena posició, mentre que la UE L'Alcúdia segueix en llocs de descens.

El Juvenil B del València va aconseguir la segona victòria de la temporada davant Inter San José, 4-1, els col·legials surten de llocs d'ascens, van marcar per als locals Joel Escaler, José Fernández, Rubén Martínez i Pablo García.

Pel que fa als B de la Pedrera Grogueta, va vèncer el Villarreal CF B 4-0 al CF Torre Llevant i primera victòria del CD Roda B, 0-1, a casa de la UD Aldaia, els locals es queden colistes del grup.

Finalment, primers 3 punts per a la SCD Intango 2-1 davant el CDF Canet, amb el gol de la victòria al minut 93 de Pepe.