Resultats vuitens de final de la Copa del Rei Juvenil 2023

Copa del Rey Juvenil
Imatge : Twitter @Academia_VCF

Es juga avui dimecres 25 de gener les vuit eliminatòries dels vuitens de final de la Copa del Rei Juvenil, en la qual participen dos equips valencians, València CF i Vila-real CF, tots dos juguen fora de casa.

No va poder passar de ronda el juvenil A del València CF, 3-1 favorable al Reial Madrid. Els madrilenys es van avançar en minut 2 amb un gol de Gonzalo, va empatar al minut 30 Mario Domínguez per als valencians, però abans del descans es va tornar a avançar el Reial Madrid amb un gol de César Palcios. A la segona part de nou César Palacios va anotar el tercer gol i definitiu gol al minut 63, deixant al València CF fora dels quarts de final.

Victòria del Malaga CF a casa del FC Barcelona, 0-1, a la pròrroga amb un gol de penal que va anotar Calvo.

A Berio, el Anticko KE va plantar cara a l'Sporting de Gijón, fins a l'últim minut del partit però en el 93 els bagencs van aconseguir en un tret de cantonada el gol de la victòria,1-2, resultat final.

Al matí, la UD Las Palmas va guanyar 0-3 al Reial Betis, gols de Kimetz a la primera part, en la segona van anotar Marcos i Joel Domínguez.

Remuntada èpica del Depor davant l'At. Madrid, 0-2 al descans guanyaven els matalassers, els gallecs li van donar la volta al marcador a la segona part amb gols de Mardons, Martín Ochoa i Diego Gómez en el minut 85 avançava el juvenil del Depor i el ficava a quarts de final.

Victòria de la UD Almeria, 2-1, davant el Deportivo Alavés. Es van avançar els locals abans del decans amb un 2-0 gols de Younes i Rachad, retallant distàncies els vitorians a la segona part.

Classificat també el Athletic Club davant l'AD Alcorcón, 1-0, un gol d'Albó-Menor al minut 46 classifica els de Lezama per a quarts.

En l' última eliminatòria de la jornada el Villarreal CF va haver d'arribar a la pròrroga per guanyar el seu partit davant el CD Tenerife, es van avançar a la primera part els groguets amb un golàs de Quintero. A la segona part els xics van sortir a per l'empat i ho va aconseguir en una contra Bruno.

Amb aquest resultat es va arribar als 90 minuts, per la qual cosa es va haver de jugar la pròrroga, en l'últim minut de la primera part de temps afegit Marcos Moreno va aconseguir de cap el definitiu 1-2, amb el que serà l'únic representant valencià als quarts de final de la Copa del Rei.