Resultats de la jornada de partits ajornats de Autonòmica cadet i infantil

Valencia CF - Patacona CF Cadete
Imatge : @Academia_VCF

Autonòmica Cadet

Grup 1

Victòria per la mínima de l' Valencia CF davant el Patacona CF, un gol de Marc Vergara al minut 54 va donar el triomf als locals que se situen a la part alta de la classificació empatat a punts amb l'Elx CF.

En l'altre partit disputat en la tarda d'avui, Benicarló BF i CF Gandia van empatar a un gol. Es van avançar els blanc i blaus a la primera part amb un gol de Marc Grau, empatant els locals al minut 66 amb un gol d’Izan Montes.

Grup 2

Es va disputar a la Ciutat Esportiva de Paterna el partit entre el Fundació VCF i el Levante UD, amb victòria per als visitants per 1-2. Es van avançar els blanquinegres amb un gol de Cissé Fafanding al minut 32, va empatar al 39 Miguel Pales i Nicolás Font va marcar el gol de la victòria al minut 47.

els granotes, amb un partit menys, s'apropen a tan sols un punt de el Vila-real CF, líder d'el grup.

Grup 1

Va vèncer el Valencia CF per la mínima en la seva visita a l' CD Roda , amb un gol de Daniel López.

Els valencians continuen amb la seva ratxa de victòries, 10 de 10, en la temporada i marxen líders destacats tot i comptar amb dos partits menys.