Penúltima Jornada de la Divisió d'Honor Juvenil

Patacona CF - CD Castellón Juvenil DH
Imatge :Patacona CF

Penúltima Jornada de la Divisió d'Honor en el qual en el grup de la Permanència quatre equips valencians lluitaven per mantenir-se un any més en la màxima categoria de futbol Juvenil.

Victòria del Alboraya UD amb el que aconsegueixen la permanència, 2-3 davant el real Murcia. Un objectiu de Hyoki en el minut 71 va certificar la victòria dels valencians, en un partit molt disputat en què els visitants es van avançar al marcador, sent empatats fins a dues vegades pels murcians.

Va perdre el Patacona CF el seu partit en la seva visita a l'annex d'el Salt de el Cavall de l' CD Toledo, 2-1, amb aquesta derrota es certifica el descens del conjunt valencià a Lliga Nacional Juvenil. Un gol dels toledans al minut 89 suposa la derrota, després que empatés Patacona CF el partit en el 85 amb un gol d'Ángel Chacon.

Per la seva banda el CD Castelló es va imposar 0-1 en la seva visita a l'Lorca CFB, gol de Pau Teixó.

Imatge : Lorca CFB – CD Castelló -> Twitter @lorcacfbdh

En el matí d'diumenge, CF Torre Llevant va empatar a zero en la seva visita a l'CF Talavera de la Reina, un punt per als d'Orriols, que deixa l'última plaça de descens pendent de l'última jornada entre el CF Torre Llevant i el CD Castelló.

Sent els seus respectius partits, CF Torre Levante – Lorca CFB, mentre que els orelluts s'enfrontaran a casa davant el CD Toledo, amb un punt d'avantatge de Torre Llevant sobre CD Castelló.