Patacona CF jugará la Lliga Autonòmica Aleví

Imatge: Twitter @Pataconacf

En l' última jornada, i en els últims minuts es va decidir que equip acompanyava al València CF A a la Lliga Autonòmica Aleví en el Grup 2, el primer partit amb els equips implicats el jugaven el Alboraya UD i CF Torre Llevant a casa dels rojillos.

El partit va ser molt igualat i tal vegada els locals els va costar entrar en el seu joc, finalitzant la primera part van aconseguir avançar-se en el marcador, 1-0, per a Alboraya UD. A la represa el partit va seguir en la mateixa tònica fins que CF Torre Levante va aconseguir l'empat en una bonica rematada. Les presses i nervis es van deixar notar en els jugadors de l'Alboraya UD, i els d'Orriols van aprofitar per avançar-se amb un segon gol amb el qual va finalitzar el partit, 1-2.

Amb el resultat ja conegut Patacona CF jugava fora de casa contra el Mislata UF, podien fins i tot perdre per classificar-se sempre que no encaixessin 5 o més gols. Es van avançar els locals al minut 3, el que va posar una mica d'incertesa al partit. No obstant això, els playeros van aconseguir empatar ràpidament la trobada al minut 11. Es va mantenir l'empat fins al minut 53 en què Patacona CF va aconseguir el segon tant i certificar la victòria, 1-2, i el segon lloc que els classificava per a la Lliga Autonòmica.

En les altres trobades amb equips en cap de la classificació, Valencia CF A venció 4-0 a CF Cracks i el CFB Ciutat de Valencia 4-3 al Llevant UD D.

Al final després d'una bona primera fase amb partits molt bons i amb molt bons equips, seran València CF i Patacona CF, els dos primers classificats, els qui jugaran la Lliga Autonòmica. Una lliga composta per 8 equips que es jugarà a doble volta, 14 jornades, i en què comencen de zero totes les classificacions.

La resta d' equips, 12 equips, jugaran una segona volta en la qual compten els resultats i punts obtinguts en la primera fase.

Veurem si es tenen en compte els partits jugats a casa i fora en aquesta primera volta i els partits entre els mateixos equips es juguen al camp de l'altre contrincant.

CFB CIUTAT DE VALÈNCIA “A”43LEVANTE U.D. “D”
C.F. SPORTING BENISSANÓ “A”11ATLÈTIC AMISTAT “A”
VALENCIA C.F. S.A.D. “A”40C.F. CRACKS “A”
ALBORAYA U.D. “A”12C.F. TORRE LEVANTE “A”
HISTÒRICS DE VALÈNCIA “A”CDB SIA MASSANASSA “A”
SP. MISLATA U.F.. “A”12PATACONA C.F. “A”