Llistes les semis de la XXX LaLiga Promises

No hi va haver grans sorpreses als quarts de final, van vèncer els equips que més han destacat en aquestes dues primeres jornades Real Betis, FC Barcelona i Reial Madrid, a més de l'equip local, el Vila-real CF.

Mejores momentos de los cuartos de final

avui diumenge 18 de junio a partir de las 10:00 hores es jugarà la primera semifinal, seguidament a les 10:45 la segona. La final es jugarà a les 13:00 hores.

El Villarreal CF en un partit molt igualat amb el RCD Espanyol va aconseguir classificar-se per a les semifinals en vèncer en la tanda de penal, després d'empatar a zero en el partit. Els groguets ho tindran difícil en semifinals ja que es trobarà de nou amb el Reial Madrid, en la fase de grup van vèncer els madrilenys 4-1.

En Reial Betis també va presentar la seva candidatura al títol al Rayo Vallecano, 2-0, gols de Fran i Tiago.

Els quarts entre el FC Barcelona i la Reial Societat van resultar emocionantíssims. Es van avançar els blaugranes amb un gol de Joan, van empatar els donostiarres gràcies a un gol de De La Cuesta i quan estava a punt de complir-se el minut 24, Adrià dins de l'àrea anotant el 2-1, donant el passi als catalans per a les semis davant el Reial Betis.

En l'última eliminatòria de quarts el Reial Madrid va arrossegar el Sevilla FC. El Reial amb dos jugadors diferencials Alberto Ruiz i Mikel va vèncer per 7-0.

• Durada partits Semifinals: 15 minuts per part + 5 minuts de descans. en total 35 minuts per partit
  • Durada partit Final: 20 minuts per part + 10 minuts de descans. en total 50 minuts per partit