Levante UD, campió de Divisió d'Honor Juvenil 2023/24

Levante UD Juvenil A Campeón
Imatge : X @CanteraGranota

El Llevant UD va aconseguir la victòria al camp de La Patacona, 0-3, davant l' equip local i es proclama campió del grup VII de Divisió d'Honor Juvenil.

El Llevant UD va marcar el primer gol del partit al minut 42 amb un gol de Johan Prohens. Només començar la segona part, Kareem Tunde anotava el segon tant en el marcador, finalitzant el partit Alejandro Serrano marc el 0-3 definitiu i amb això el títol per als granots.

Segon títol en la història per al club granota després de l'aconseguit en la temporada 2020/21. El Llevant UD ha estat el clar dominador del grup des de principi de temporada. Quan falten 3 jornades són 10 punts a l'Elx CF que ahir va aconseguir la victòria 2-1 ante el At. madrileny.

Llevant UD Juvenil A Campió

La UD Alzira no va poder puntuar a casa del FC Cartagena, victòria dels blanencs 3-0 i complica la permanència dels blaugranes, tres jornades amb partits amb Alboraya UD (casa), Valencia CF (fora) i Elche CF (casa). Per la seua banda, els cartageners té a Reial Múrcia (fora), UCAM (casa) i EFB Miguelturra(fora).

E.F.B. Miguelturra1 – 0Ranero C.F.
Patacona C.F. “A”0 – 3Levante U.D.
Albacete Balompié0 – 1Villarreal C.F.
Elche C.F. 2 – 1At Madrileny
Valencia C.F. 3 – 1C.D. Roda “A”
Alboraya U.D. “A”1 – 0Kelme C.F. “A”
F.C. Cartagena3 – 0U.D. Alzira “A”