La Selecció sub12 Valenta, campiona d'Espanya

La Selecció Valenta sub12 es va fer amb el Campionat de Nacional de Seleccions Autonòmiques en guanyar a la Selecció del País Basc en la tanda de penaltys.

Al minut 10 de la primera part la jugadora del Llevant UD, Amalia Benavent, va aconseguir el primer gol de la final en finalitzar un refús a l'àrea basca. Va finalitzar la primera part amb el 1-0 per a les valencianes. Van empatar al minut 3 les basques amb un potent xut d'Olivai des de fora de l'àrea. No es va moure més el marcador arribant a la tanda de penal.

La valenciana Imilce va atallar el primer penalty, va marcar Carmen Matas el primer penal per a les valencianes. El segon de les basques va ser al lladre i les valences es van fer amb la final en anotar la jugadora del Villarreal Sara Rubert.

A més, Carmen Matas, jugadora del València CF, va ser nomenada MVP del Campionat d'Espanya.