La jornada de Divisió d'Honor deixa obert el títol i els llocs de descens

Imatge : Twitter @AtletiAcademia

Dues jornades per finalitzar la competició a la Divisió d'Honor grup VII, i el empat entre l'At. Madrileny i el València CF deixa la lliga molt oberta, aunque los los blanquinegros dependen de si mismo, son líderes en solitario seguidos por el Villarreal CF y los colchoneros a tres puntos, .

Van empatar 1-1 els dos primers classificats en el partit disputat a la tarda d'avui diumenge, se adelantaron los atlético en el minuto 29 con un gol de Javi Alonso y empatón en el minuto 55 Joselú, es jugaven el liderat i l'empat deixa oberta totes les possibilitats.

El Villarreal CF que va guanyar es posa també en la lluita pel títol.

Rivals dues últimes jornades

El Valencia CF jugarà a casa davant real Murcia i acabarà la lliga a casa del CD Roda .

Els madrilenys jugaran a casa de FC Cartagena i a casa contra el Levante UD.

Finalment, los groguets jugaran aquesta setmana a Vila-Real contra el Hércules CF i finalitzaran a casa del CD Castelló.

En la permanència, van perdre CD Castellón i Inter San José els seus partits i es compliquen la seva salvació, caldrà esperar a l'última bala el proper cap de setmana, en què s'enfrontaran tots dos equips a Beniferri. Juntament amb l' Hèrcules CF, els tres equips estan empatats a 25 punts, a dos punts de l'Alboraya que marca la salvació.

Inter San José no va poder puntuar a casa del Villarreal CF 5-0, i els tampoc a casa seva davant el Llevant UD, 0-3.

El Hèrcules CF va treure un valuós punt a casa de l'Albacete, empat sense gols. En la penúltima jornada, l'Hèrcules CF es desplaçarà fins a Vila-Real per a jugar contra l'equip groguet.

El Alboraya UD es va avançar en la primera part, però no va poder aguantar l'atac del CD Roda , 2 gols a 5 minuts de les segona part, 74′ i 78′, deixen escapar els punts, 2-1 per als gualdinegres. La setmana que ve jugaran contra el CD Toledo, cuer de el grup.