Van jugar els 3 jugadors del València CF en la victòria d'Espanya sub19 davant Noruega

Imatge : @SeFutbol

La selecció sub-19, dirigida per José Lana, sii va imposar amb contundència per 3-0 a la selecció de Noruega, en la primera de les dues trobades que ambdues seleccions disputaran a Madrid aquesta setmana.

Veure l'entrada

Van jugar amb la Selecció sub19 els 3 jugadors del València CF, Yarek va sortir a l'onze titular, mentre que Mario Domínguez i Carlos Alemán van sortir al minut 70.

L'equip espanyol va saltar al terreny de joc molt conscienciat en les seves possibilitats i durant la primera mitja hora va donar un recital de futbol. Així als 14 minuts va arribar el primer gol obra del madridista César Palacios que va aprofitar una serié de rebutigs a l'àrea noruega per anotar el que seria el 1-0 per a Espanya. A penes cinc minuts després, en el 19, seria Ilias Akhomach, del FC Barcelona, qui remataria a la porteria noruega aconseguint el 2-0. El doblet per al davanter espanyol arribaria al 23 quan sentenciaria el partit anotant el 3-0 definitiu.

Espanya havia aconseguit doblegar la selecció noruega en poc més de vint minuts i a partir d'aquí va consolidar el seu joc tot i que no va ser capaç de transformar cap de les seves ocasions en més gols.

A la segona meitat, el conjunt espanyol va disposar d'algunes ocasions, tot i que la defensa noruega es va mostrar més ferma i contundent. També van intentar treure partit a llacuna ocasió de perill, sense que la porteria de Bruno es veiés sobresaltada.

El proper dijous, a partir de les 11.00 hores, ambdues seleccions tornaran a enfrontar-se a la Ciutat del Futbol de Las Rozas.