Inter Sant Josep líder i Racing d'Algemesí lluitant en llocs de cap

S'ha disputat la quarta jornada en els dos subgrups de la Lliga Nacional Juvenil Grup VIII, ja no queden equips amb tot victòries després de perdre València CF B i CD Roda B. En el grup A, líder Inter San José i en el grup B triple empat entre Valencia CF B, CD Roda B y Racing d’Algemesí.

Recordeu que aquesta temporada segons el sistema de competició els sis primers lluitaran per l'ascens en una segona fase i els sis restant pel descens, tenint en compte que la categoria compta amb 5 equips B en cada grup.

Grup VIII A

Victòria del Inter San José, 2-1, davant el At.. Benidorm, que els situa a la part alta de la classificació.

El CDA Sant Marcelino es va imposar a l' CF Torre Levante en la segona part, després d'avançar- 0-2, els d'Orriols van aconseguir empatar, però dos gols de l'Sant Marcel·lí sentenciar el partit amb el 2-4 final.

A la Ciutat Esportiva de el Vila-real, la UD Alzira B no va poder emportar-se els tres punts tot i anar guanyant 0-2 en el minut 60, finalmente en el último minuto els groguets lograron empatar el partido.

El CF La Nucia assoliment dels tres punts a domicili, a l'imposar-se per 0-1 gol de Jaume en el minut 65.

Resultats Jornada 4 – 8 de novembre

C.F. Inter San Jose Valencia “A”2 – 1FC Atlètic Benidorm “A”
C.F. Torre Levante “B”2 – 4C.D. San Marcelino “A”
Villarreal C.F. SAD “B”2 – 2U.D. Alzira “B”
Elche C.F. SAD “B”0-1C.F. La Nucia “A”
Tavernes Blanques C.F. “A”1-2C.D. Don Bosco “A”

Grup VIII B

Gran victòria de l' Racing d’Algemesí,3-2, davant el CD Roda B, remuntant un 1-2 en els últims minuts de partit. Amb aquesta victòria és Racing se situa colíder de la categoria al costat de l'propi CD Roda B i València B.

El Alboraya UD B va vèncer a l'València B, invicte fins aquesta jornada, per la mínima,1-0. El Levante UD B va aconseguir la victòria a domicili a casa de l' Hércules CF B per 0-2, amb gols de Jorge Bandín.

El CF Celta Elx va vèncer a Dragon Force per 3-0, un partit que van encarrilar ràpidament amb el 1-0 en el minut cinc.

El partit entre CD Alcoià i Vilamarxant CF ha estat ajornat.

C.D. Alcoyano S.A.D. “A”AJORNATVilamarxant C.F. “A”