Resultats LaLiga Promises Internacional 2023 a Orlando

Imatge : Twitter @Academia_VCF

La sèptima edició del Torneig Internacional de LaLiga Promises Santander tuvo el mismo ganador que en la edición pasada, el At. de Madrid.

Se disputó por segundo año consecutivo, en el ESPN Wide World of Sports Complex situat a Walt Disney World Resort prop d'Orlando

La mayor novedad de esta edición es que se jugaba a fútbol-8, similar a como se juega en las competiciones de la Comunitat Valenciana, un jugador més que en el torneig de LaLiga Promises disputat el passat cap de setmana a Vila-Real.

L'At. Madrid revalido el título conseguido el año pasado al vencer en la final al RCD Espanyol por 2-0.

El jugador del At. de Madrid Diego López fue el máximo goleador, el también colchonero Diego de la Fuente (Atlético del Madrid) fue el mejor guardameta y el mejor jugador de nuevo como en el torneo nacional fue el madridista Alberto Ruiz fue el mejor jugador, aunque jugadores como el bético Thiago Polo también destacaron.

Diumenge 25 de juny – Finals

PARTITHORAEQUIPEQUIPTV
3r/4t Lloc17:00REIAL MADRID0-1REAL BETISGOL
FINAL Cons.ATLAS FCIDEASPORT1-2ATLAS FC
GRAN FINAL17:30RCD ESPANYOL0-2ATCO. DE MADRIDGOL

Semifinals

El RCD Espanyol passa a la final després d'eliminar el Reial Madrid a les semifinals. Els madrilenys venien de ser campions al Torneig disputat la setmana passada a Vila-Real. Es van avançar els pericos a la primera part, amb un gol del coreà. Va empatar també a la primera part Mikel en caçar un refús del guardameta Thiago del RCD Espanyol. Amb empat a un (1-1) es va arribar al final del partit. Als penals Thiago va donar la victòria als seus atallant un dels penals.

A l'altra semifinal, el At. Madrid va aconseguir imposar-se per la mínima al Reial Betis, van marcar els matalassers a la primera part del partit, gol de Diego López de cap després d'un llançament llarg de la seva. Va atacar el Reial Betis en la resta de partit i tot i que va generar ocasions, sobretot el seu davanter Thiago Polo, no van poder perforar la porteria atlètica defensada per Diego. L'At. Madrid defensarà el títol aconseguit l'any passat.

Quarts de final

Tant València CF, com Villarreal CF, van aconseguir el passi als quarts de final com a primers de grup. Els blaquinegres van jugar contra el RCD Espanyol, perdent a la tanda de penaltys, per la seva banda, els groguets van caure també a quarts davant el Reial Betis, 0-1.

Equips participants

Els equips es dividiran en quatre grups, quedant organitzats de la següent manera:

• Grup A: FC Barcelona, Reial Betis i Inter Miami CF.
  • Grup B: Atlètic de Madrid, Villarreal CF e Ideasport SA
  • grup C: Sevilla FC, Valencia CF i Atles FC.
  • Grup D: Real Madrid, RCD Espanyol i Pumas Unam.

El Atlètic de Madrid, campió del VI Torneig Internacional LaLiga Promises Santander, serà el rival a batre pels altres equips. Els partits començaran a jugar-se divendres 23 de juny i el dissabte 24 a les 09:30h hora local (15:30h hora espanyola) i el diumenge a les 11:00 hora local (17:00 hora espanyola), essent la final a les 11:30h (17:30h a Espanya).

On veure el torneig

El torneig es podrà seguir en directe a Espanya a Gol Play, DAZN, Movistar +, LaLigaSportsTV i a LaLigaTV Bar. Als EUA es podrà seguir en exclusiva per ESPN+ i a Amèrica Llatina a través de Star+.