Gran actuació dels representants valencians en la victòria d'Espanya sub16

Selección Española sub16
Imatge : @SEFutbol

La Selecció sub16 va dominar el partit davant el Japó del Torneig de Desenvolupament UEFA

La Selecció espanyola sub-16 va demostrar la seva qualitat al camp en enfrontar-se al Japó al Torneig de Desenvolupament de UEFA. La trobada va començar amb un nivell de joc semblant entre ambdós equips, però en tan sols 6 minuts, l'equip dirigit per David Gordo va aconseguir obrir el marcador.

El jugador del Reial Madrid Rubén López es va encarregar d'anotar el primer gol per a Espanya, desatenent l'eufòria a les grades. Rubén va capgirar a l'escaire un gran centre per banda esquerra.

La intensitat de l'equip espanyol no va disminuir, i poc abans d'arribar al descans, el culer Oscar Gistau va augmentar l'avantatge amb un altre gol rematant sobre la línia de gol una assistència de Jaume Durà, deixant el marcador 2-0. Un tant que va arribar per la mateixa banda, i de manera similar al primer.

A la segona part David Gordo i Hiroyama Nozomi van realitzar canvis tàctics, tot i la intensitat al camp, cap dels equips va aconseguir anotar més punts en el marcador. El partit va acabar 2-0 a favor d'Espanya, gràcies als gols marcats a la primera meitat, fent així que Espanya sumi 3 punts en el torneig.

Destacada la presència dels 3 jugadors valencians, Jaume Durà jugant per la banda esquerra, el groguet Guillermo Anadón al centre de la defensa i molt bona actuació de Javier Tena al mig camp.

La  Selecció Espanyola afronta ara el repte davant França aquest divendres a les 15:30 hores espanyola en un partit que es podrà seguir en RFEF.es. Dilluns disputaran davant Dinamarca (8:30 hores) l'últim xoc del Torneig Desenvolupament UEFA sub-16 que també es veurà en directe.