Guanyen els 5 primers classificats i l'Alboraya UD surt de llocs de descens de Divisió d'Honor Juvenil

Tretzena jornada de la primera volta en què van guanyar els cinc prmers classificats, pel que es mantinga la lluita entre el Levante UD i Elche CF per la quarta plaça que dóna accés a la Copa del Rei.

Va vèncer a València CF en la seua visita al Reial Múrcia, 0-4, van marcar Martín Tejón, Gurendal i Hugo de Mateo els blanencs es mantenen al capdamunt de la classificació amb 4 punts d'avantatge sobre el Villarreal CF.

Els groguets van vèncer a casa de l'Hèrcules CF, 0-3, amb gols de Quintero i doblet de Marcos Moreno.

Tercer classificat, el Atlètic Madrileny també aconsegueix la victòria, en aquest cas, 4-0 davant el FC Cartagena.

Quart classificat, el Llevant UD va aconseguir també els tres punts i es manté quart classificat, 0-1, davant la UD Alzira, gol de Kareem Tunde. Amb aquesta victòria mantenen els 2 punts de distància sobre l'Elx CF que també va guanyar com a visitant davant l'Albacete BP.

En la lluita per la permanència, dos partits entre equips en aquesta zona, l'Alboraya UD va aconseguir la victòria a casa del CD Toledo, cuer de la categoria, 1-3 per als rojillos. Segona victòria consecutiva de l'Alboraya UD el que els permet sortir de la zona de descens per primera vegada des de la primera jornada.

En l'altre partit, el CD Castelló es va imposar 2-0 a l'Inter Sant Josep, els dos gols donen tres punts importants als, amb dos triomfs en tres partits els albinegres avancen Inter San José en dos punts tot i que tots dos es mantenen en zona de descens.