No hi haurà 5 equips valencians a la Copa del Rei Juvenil 2024

S'annexa al final del recurs tots els documents necessaris per argumentar allò exposat anteriorment 5 equips del grup VII classificats per a la Copa del Rei Juvenil, a més del Llevant UD que finalitza com a campió d'hivern aquests són els altres 4 equips que jugaran els 1/16 de final de la Copa el cap de setmana del proper 7 de gener de 2024, Elche CF, Villarreal CF , At.. Madrileny i València CF com a cinquè classificat.

Al final no va poder ser i l'At. Madrileny aconsegueix una de les cinc places del grup VII per jugar la Copa del Rei.

Va vèncer el Villarreal CF a casa del Llevant UD, primera derrota per als granots, els groguets gràcies al gol de Pau Cabanes es menteixen a la Copa del Rei Juvenil.

L'Elx CF es fica a la Copa, després de dues setmanes sense guanyar, victòria del Elche CF, 3-0, davant la UD Alzira que manté els il·licitans en la segona posició i per segona temporada consecutiva jugarà la Copa del Rei.

Imatge : X @futbolbaseECF

Va empatar el València CF a casa 1-1 amb el Reial Múrcia els valencians es fiquen a la Copa del Rei, tot i l' empat.

El At.. Madrileny es classifica després dels resultats de la jornada, havia de guanyar i esperar que punxessin un parell d'equips classificats per davant, guanyar 2-3 al Ranero, amb el gol de la victòria al minut 90, i van punxar CF Roda, València CF i Alboraya UD.

Va empatar l'Alboraya UD 1-1 davant UCAM Múrcia, es van avançar els xufers i van empatar els murcians.

El CD Roda es queda fora de la Copa en perdre 2-1 davant el Patacona CF, els playeros aconsegueixen la primera victòria de la temporada, en 2 minuts li van donar la volta al marcador.