FUNDACIÓ VCF «A»

España sub15 amistoso Rusia - Febrero 2022
Imatge @SeFutbol

La selecció espanyola sub-15 es va imposar per 4-0 Convocatòria Espanya sub17 per al Torneig Internacional L'Algarve, en la primera de les dues trobades amistoses que ambdós equips disputen aquesta setmana a la Ciutat del Futbol.

La selecció espanyola, que dirigeix David Gordo, es va avançar ràpidament en el marcador, gràcies al tant anotat per Paulo, 1-0, en una de les primeres jugades de la trobada, ja que a penes havien transcorregut tres minuts des del pit inicial. Aquest avantatge en el marcador va afermar el joc dels joves internacionals espanyols, els qui en els primers compassos de la trobada van disposar de clares oportunitats i van dominar totalment el partit.

El segon tant va tardar a arribar una mica més de l'esperat a la vista del joc sobre la gespa. Fins al minut 30, en què una jugada per la banda esquerra de Lamine Yamal del FC Barcelona que va acabar en un gran dispar, i va acabar pujant al marcador com el segon tant del conjunt espanyol (2-0), que dominava el seu rival i que creava grans jugades, en què el bon tracte a la pilota i la rapidesa en totes les línies eren la “marca de la casa” del joc espanyol.

Després del descans, David Gordo va donar entrada, en diversos trams de la trobada, a altres onze jugadors de la convocatòria, el que va donar nous brètols al partit. I Espanya va continuar amb el seu clar domini en el joc, especialment, en defensa, molt segura tot el partit, i al centre del camp, encara que de nou, els gols es feien esperar. No va ser fins al minut, 77 quan després de diversos rebuts a l'àrea petita russa, va arribar el 3-0, després d'anotar en pròpia meta, Artem Zmeev.

Finalment, el marcador augmentaria amb un nou (4-0) anotat pel davanter del Villarreal CF, Pablo Reyes, que culminava una ràpida acció i en només sis passades va recórrer el terreny de joc des de la porteria espanyola fins a convertir-se en el quart tant per als de David Gordo.

Representació valenciana

La representació valenciana va tindre minuts d'inici amb Manu Rodríguez del CD Roda, a la segona part van jugar la resta de representants, tant Buba del Patacona CF, Óscar i Maximiliano López del CD Roda, va debutar Marcos García jugador valencià del Elche CF i Pablo Reyes del Villarreal CF que fins i tot va anotar un gol. El guardameta del CD Roda, Pablo Polo no va jugar en aquest partit, per la qual cosa tindrà minuts en l'amistós de dijous.

El proper dijous, a partir de les 11 del matí, ambdós equips tindran l'oportunitat de tornar a enfrontar-se, en el segon de les dues trobades d'aquest duel hispano-rus, amb el qual els més petits dels nostres internacionals han començat l'any 2022.

ESPANYA:Álvaro (Pagazartundua, m.46), Forteza (Buba, m.46), Curbasi (c) (Segarra, m.66), Andres Cuenca (Óscar, m.46), Navarro (Marcos García, m.60), Manu (Robaina, m.66), Daniel Àvila (Daniel Àvila, m.60), Paul (Daniel Àvila, m.46), Yañez (Maximiliano López, m.46), Lamine (Pablo Reyes, m.46) i Ousmane Diallo (Reis, m.46)
RÚSSIA: Aleksei Petrov (C), German Iva (Maksim Gorbunov, m.71), Artem Christiakov (Arsenii Abdulkhalikov, m.57), Pavel Filiuchin, Artem Ponomarchuk (Danil Avramenko, m.71), Georgii Rykov, Nikolai Kobylin (Artem Zmeev, m.71), Aleksandr Tokmakov (Dmitrii Shopin, m.57), Arsenii Suglobov (Sergi Sianov, m.57), Matvei Ivanov i Dmitrii Shumikhin (Danil Kozlov, m.71)
1-0 m. 5:  La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes
2-0 m. 30: Lamine
3-0 m.77: Zmeev Artem (PP)
4-0 m.87: Pablo Reyes