Espanya sub15 guanya a Itàlia en l'últim minut

España sub15
Imatge : @SeFutbol

La selecció sub-15 va aconseguir el triomf davant Itàlia en una trobada molt igualada, en el qual se la selecció espanyola es va imposar gràcies als gols anotats per Curbasi i Quim.

La selecció sub-15 es va avançar en el marcador als 18 minuts, en una jugada en què el capità de la sub-15 Pau Curbasi va aprofitar el refús el guardameta Tommaso Vannucchi, que va intentar aturar un gran llançament d'Albert Navarro, però tan sols va poder rebutjar-lo i aquest refús va ser el que va aprofitarel blaugrana Pau Curbasi per anotar el 0-1 i posar en avantatge els homes deJosé Lana.

Després del gol, Itàlia va intentar posar en dificultat l'equip espanyol, estirant la seva línia d'atac, però això no va fer altra cosa que forçar que l'equip espanyol, sortís en velocitat tractant d'aprofitar amb la seva rapidesa en el maneig de la pilota, el contracte. Als 37 minuts, una pilota de centrada per part de Diego Pisami des de la banda esquerra va arribar a les botes de Francesco Castaldo qui va rematar a boca sense que el guardameta del Reial Madrid, Álvaro, pogués fer res per evitar l'empat per als transalpins. Amb aquest resultat s'arribaria al descans.

A la segona meitat, les forces entre els dos equips van estar molt igualades. Malgrat els nombrosos canvis en les dues seleccions, el bon joc continu sobre la gespa de Coverciano, i es van veure nombroses jugades de perill en les dues àrees que els guardametes van aconseguir desbaratar amb encert en algunes ocasions, o amb llançaments que van sortir fora per poc.

No obstant això, quan amb prou feines faltava un minut perquè el col·legiat decretés el final del partit, i tot semblava abocat cap a un empat entre els dos equips, el culer Quim Junyent va anotar el definitiu 1-2 per a la selecció espanyola.

Representants valencians

De la representació valenciana, van jugar d'inici Buba al lateral dret del Patacona; Óscar, del CD Roda,com a central esquerre; al centre del camp, el gualdinegro Maxi López i en punta el davanter del Villareal CF, Pablo Reyes. A la segona part va entrar en joc Manu Rodríguez del CD Roda. No va jugar en el dia d'avui el guardameta del Fundació VCF, Borja Reyes.

Ambdues seleccions s'enfrontaran de nou, el proper dijous a partir de les 12.00 hores, en el segon partit amistós entre dos equips molt potents en el panorama de les seleccions més joves d'Europa.

ITALIA:Tomasso Vannucchi, Federico Colombo (Leonardo Scuto, m.62), Matteo Cocchi (Jacopo Contarini, m.62), Alessandro Di Nuzzio (Nicolo Garianni,m.41), Lorenzo Biagioni (Giovanni de Simone, m.62), Francesc Verd (c) (Christian Garofalo, m.71), Diego Pisano (Andrea Mussini, m.71), Alessandro Olivieri (Lorenzo Bonsignori, m.41), Francesco Castaldo (Mattia Liberali, m.53), Alessandro Ciardi (Alex Castiello, m.53) i Stefano Maiorana (Carlo Evangelista, m.53),

seleccionador: Massimiliano Favo
ESPANYA:Álvaro, Buba (Fortea, m.50), Cubarsi (JA Reyes, m.62), Óscar (encarrilat durant el primer quart de partit, m.41). encarrilat durant el primer quart de partit (Lamine, m.62), Daniel Avila (Manu Rodriguez, m.71), Daniel Àvila (Daniel Àvila, m.50), La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes (Quim, m.50), Maximiliano López (Yañez, m.41), P. Reis (Lamine, m.50), Diallo (Ortigosa, m.62)

seleccionador:José Lana
0-1, m.18: Curbasi
1-1, m.38: Castaldo
1-2, m.79: Daniel Àvila
Àrbitre: Lorenzo Maccarini (ITA)
per part d'Espanya i Guillermo Miranda: Emanuele Materozzi (ITA) i Giovanni Picinotti (ITA)
quart Àrbitre: Matteo Mangani